Oman osaamisen tunnistaminen – Mitä oikeastaan osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa

19.10. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mitä oikeastaan osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa

Osaamisen tunnistamisesta puhutaan nykyisin paljon. Työnhakutilanteissa on tärkeää sanoittaa mitä osaa. Pelkkä työhistorian ja tehtävänimikkeiden listaaminen ei enää riitä, vaan entistä enemmän keskitytään titteleiden takana olevaan osaamiseen. Myös siihen, miten haluaa osaamistaan tulevassa työssään kehittää. Kuitenkin oman osaamisen tunnistaminen, ymmärtäminen ja sanoittaminen ei olekaan aina ihan helppoa. Omalle osaamiselleen sokeutuu, ja välillä tulee tunne, että osaanko oikeastaan yhtään mitään.

Koulutuspäivässä käydään läpi avaimet oman osaamisen tunnistamiseen:

  • Mistä osaaminen koostuu?
  • Miten kartoittaa oma osaaminen?
  • Osaamisen sanoittaminen työnhaussa
  • Miten hyödyntää olemassa olevaa osaamista

Koulutuspäivä koostuu luennosta, pohdintatehtävistä sekä avoimesta keskustelusta. Kouluttajana Terhi on maanläheinen, rento ja pyrkii aina käymään asiat läpi selkeästi ja käytännönläheisesti, esimerkkejä unohtamatta!

www.tahtonainen.fi

Kouluttaja: uravalmentaja Terhi Saarikoski. Hän on työskennellyt vuosia alanvaihtajien, työnhakijoiden ja hankalassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden kanssa. Erikoisosaamisenaan uutta ammatillista suuntaa etsivät henkilöt, jotka tarvitsevat tukea uuden urapolun rakentamiseen ja olemassa olevan osaamisen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen, mutta myös uusien, rohkeidenkin ratkaisujen tekemiseen kohti omannäköistä työelämää.

Huom!

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 12.10. klo 12:00:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/oman-osaamisen-tunnistaminen-mita-oikeastaan-osaan-ja-miten-sanoitan-sen-tyonhaussa/ 

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä:

https://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-mukaan-uratehtaalle/  

 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös