Onnistu työhaastattelussa MPS:n Jarkko Sipiläisen johdattamana!

17.8. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Onnistu työhaastattelussa!

Korkeasti koulutettujen tehtävät avautuvat usein kvartaaleittain ja syksy onkin vuoden kiivain aika rekrytoinneissa. Nyt on aika siis tarttua toimeen ja teroittaa työnhaku terävimmilleen ja erottautua joukosta taidoilla joita tarjoamme nyt  MPS:N Jarkko Sipilän myötä Uratehtaalla!

Mikä on työhaastattelun rooli koko rekrytointiprosessia ajatellen? Miten korkeakoulutettujen työnhakijoiden on hyvä valmistautua työhaastatteluun jo hakemusta kirjoittaessa sekä lähempänä itse haastattelua? Millaiset asiat edesauttavat työhaastatteluun pääsemistä sekä itse haastattelutilanteessa menestymistä? Millaisia erilaisia haastattelumenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti? Millainen on työhaastattelun perusrakenne ja millaisiin kysymyksiin hakija törmää useimmiten työhaastattelun aikana?

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa työhaastattelusta ja oman osaamisen esille tuomisesta haastattelutilanteessa. Tärkeänä elementtinä valmennuksessa ovat käytännön kokemukset työhaastattelutilanteista, niin ammattihaastattelijalta kuin valmennukseen osallistuvien kokemukset omista työhaastatteluista.

Kouluttajana toimii Jarkko Sipiläinen, MPS-Yhtiöt.  Jarkko on kauppatieteiden maisteri ja kokenut Pirkanmaan rekrytointien asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen, työhaastatteluprosessien läpivienti, esimiesten ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa.

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 10.8. klo 12:00: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/onnistu-tyohaastattelussa-3/ 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös