Onnistu video- ja etähaastattelussa!

21.9. klo 9:00 – 11:30 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Korona-aika toi mukanaan video- ja erityisesti uutena käytänteenä etähaastattelut.

Erilaisten verkkotyökalujen käyttö läpi koko rekrytointiprosessin on uusi normi ja haastatteluihin voidaan yhdistää esimerkiksi kotona tehtäviä soveltuvuusarviointitehtäviä. Teknologia mahdollistaa kaiken tämän, oletko sinä valmis?

Valmennuksessa tuomme esille ja harjoittelemme tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja käymme läpi tilanteita, joita video- ja etähaastatteluissa saattaa tulla vastaan. Opit, mitä sinun kannattaa huomioida, kun saat kutsun ja valmistaudut tai video- tai etähaastatteluun. 

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia video- ja etähaastatteluista
  • Mitä erityisesti kannattaa huomioida video- ja etähaastattelussa?
  • Tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja esimerkkejä omista kysymyksistä haastattelijoille – harjoittelua
  • Vinkkejä siihen, miten varmistat jatkoon pääsyn rekrytointiprosessissa 

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut kahdeksan vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän valmentaa säännöllisesti myös Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

Muistathan ilmoittautua ajoissa, viimeistään 14.9. klo 12:00:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/onnistu-video-ja-etahaastattelussa-2/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös