Onnistuminen soveltuvuusarvioinnissa! – Vinkkejä työnhakijan ja työpaikan väliseen matchiin

7.9. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Miten valmistautua soveltuvuusarviointiin?

Mikä on soveltuvuusarviointien rooli rekrytointiprosessissa? Mitä työnhakijan on hyvä tietää rekrytointiprosessin loppupäästä, kun valintapäätöstä tehdään muutamasta finaalihakijasta? Mitä arviointipäivän tai etäarvioinnin aikana tapahtuu ja miten toimia? Millaisia erilaisia arviointimenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti?

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa soveltuvuusarvioinneista. Jaamme kokemuksia sekä saamme vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja lisää itseluottamusta arviointitilanteessa suoriutumiseen. Samalla kannustetaan itsetuntemuksen lisäämiseen pohjaksi omalle työnhaulle. Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen sähköiset linkit MPS:n laatimaan motivaatiokyselyyn, jonka henkilökohtaiset tulokset he saavat omaan käyttöönsä. (Huom.  ilmoittautumisen yhteydessä annat Uratehtaalle luvan luovuttaa sähköpostiosoitteesi MPS-yhtiöille motivaatiokyselyn toimittamista varten.)

Kouluttaja, MPS-Yhtiöiden Jaana Pihlajamäki (PsM), on työkäyttäytymisen asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen, soveltuvuuden ja potentiaalin arvioiminen, esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa. Ennakkokysymyksiä valmennukseen aiheeseen liittyen voi lähettää kouluttajalle osoitteeseen jaana.pihlajamaki@mps.fi.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 31.8. : 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/onnistuminen-soveltuvuusarvioinnissa-vinkkeja-tyonhakijan-ja-tyopaikan-valiseen-matchiin/ 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös