Osaaminen esiin työhaastatteluss

10.11. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on antaa kaikille työnhakijoille uusia ja nykyaikaisia vinkkejä tuloksekkaaseen työnhakuun ja erityisesti työhaastattelussa onnistumiseen. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti työhaastattelussa  onnistumista ja miten kertoa osaamisestaan vakuuttavasti. Korona-aika lisäsi merkittävästi ”esivideohaastatteluja” esim. Recright alustan välityksellä toteutettuna. Koulutukseen osallistuvat pääsevät tutustumaan myös autenttiseen videohaastattelutilanteeseen.  Koulutuksen tarkempi sisältö:

  • Ennakkotyö ennen haastattelua
  • Vakuuttavan hissipuheen rakenne
  • Miten vakuuttaa rekrytoija osaamisellaan
  • Miten vastata ”epämiellyttäviin kysymyksiin” (aukot cv:ssä jne)
  • Haastattelun jälkihoito
  • Recright videohaastattelualustaan tutustuminen 

Koulutuksen kohderyhmä  Kaikki työnhausta kiinnostuneet, jotka haluavat tulosta työnhaulleen

Kouluttaja  Työelämän ravistelija/uravalmentaja Susan Calonius

Ilmoittauduthan tapahtumaa 3.11. klo 12 mennessä:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/osaaminen-esiin-tyohaastattelussa/ 

Mikäli ilmoittautumislomake on avoinna 3.11. jälkeen, on ryhmässä vielä tilaa juuri sinulle joten hyppää rohkeasti mukaamme!

Tervetuloa!

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä: https://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-mukaan-uratehtaalle/

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös