Osaamisen vahvistamisen monet mahdollisuudet

22.3. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Omalla aktiivisuudella ja erilaisilla keinoilla voi kehittää omaa osaamista ja verkostoja.

Tämä ylläpitää ja vahvistaa ammattitaitoa. Osaamisen vahvistaminen on voimavara ja kilpailutekijä sekä elämän mittainen mahdollisuus. Tässä webinaarissa käymme läpi osaamisen vahvistamisen tavoitteita, suunnitelmaa ja keinoja – sekä työssä että työnhaussa. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • vahvistaa osaamistasi,
  • selventää erilaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia osaamisesi vahvistamiseen ja/tai nykyaikaistamiseen,
  • vahvistaa asemaasi työmarkkinoilla tulevaisuudessa. 

Kouluttaja: KIRSI PAJAMÄKI

Kirsi toimii Arffmanilla valmentajana sekä lisäksi palvelupäällikkönä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kirsin ydinosaamista ja vahvuuksia ovat mm. urasuunnittelu, työllistymiskyky, osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen, ratkaisukeskeisyys, uteliaisuus, innostaminen. Hän kuvaa olevansa työnhaun ja ammatillisten tavoitteiden tukija, aktiivinen ideoija sekä kehittävä toimija. 

Kirsillä on vahva kokemus työllistymistä edistävistä palveluista ja hänen nykyinen työkenttänsä on urasuunnittelun, työnhaun sekä näihin liittyvien toimintojen kehittämisessä. Kirsin koulutustausta on kasvatus- ja kuntoutustieteiden alalta. Lisätietoa Kirsistä löydät hänen Linkedin-profiilistaan linkedin.com/in/kirsipajamaki/ 

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös