Osaamisidentiteetti

8.2. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mitä muuta oma osaamisesi on kuin koulutuksesi?

Mistä kaikesta osaamisidentiteettisi koostuu? Mitä kaikkea voisit tehdä sillä? Olemme enemmän kuin työ- tai tutkintonimikkeemme. Osaamista kertyy läpi elämän, montaa eri kautta. Oman osaamisen kartoitus ja sanoitus sekä osaamisidentiteetin pohdinta ovat olennainen osa urasuunnittelua sekä myös keino oman uran johtamiseen. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • sanoittaa osaamistasi ja kirkastaa osaamisidentiteettiäsi,
  • selventää kuvaasi itsestä osaajana ja toimijana muuttuvassa työelämässä ja yhteiskunnassa,
  • kartoittaa, millaisia taitoja, kykyjä ja ominaisuuksia sinulla on laajasti katsottuna. 

 

Kouluttaja: KIRSI PAJAMÄKI

Kirsi toimii Arffmanilla valmentajana sekä lisäksi palvelupäällikkönä Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kirsin ydinosaamista ja vahvuuksia ovat mm. urasuunnittelu, työllistymiskyky, osaamisen tunnistaminen ja kehittäminen, ratkaisukeskeisyys, uteliaisuus, innostaminen. Hän kuvaa olevansa työnhaun ja ammatillisten tavoitteiden tukija, aktiivinen ideoija sekä kehittävä toimija. 

Kirsillä on vahva kokemus työllistymistä edistävistä palveluista ja hänen nykyinen työkenttänsä on urasuunnittelun, työnhaun sekä näihin liittyvien toimintojen kehittämisessä. Kirsin koulutustausta on kasvatus- ja kuntoutustieteiden alalta. Lisätietoa Kirsistä löydät hänen Linkedin-profiilistaan linkedin.com/in/kirsipajamaki/ 

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös