Osaamispuu–workshop

13.10. klo 9:00 – 11:30 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tule tarkastelemaan itseäsi työnhakijana syvemmin osaamispuun avulla, ja löytämään itsellesi jykevät juuret ja vankka latvusto!

Itsetuntemus, omien arvojen mukainen toiminta, aidot kiinnostuksen kohteet ja osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen auttavat sinua työnhaussa.

Tässä osallistavassa työpajassa tarkastelemme uravalintoja, voimavarojamme sekä osaamista monipuolisesti, ja rakennamme niistä ammatillista minää tukevan kokonaisuuden. Valintojen, oman taustan ja uskomusten reflektointi, sekä pysähtyminen tulevaisuuden kiinnostusten äärelle auttaa sinua sanoittamaan omaa ainutlaatuisuuttasi työnhaussa.

Kouluttaja: urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu ry.

 

Ilmoittautuminen 6.10. mennessä: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/2648/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös