Parempaa palautetta -verkkovalmennus

7.3. klo 0:00 – 8.4. klo 0:00 verkkokoulutus
Ilmoittaudu

Viimeistään 17.2.

Kuvaus

Palautteen tavoite on oppiminen. 

Tervetuloa mukaan Parempaa palautetta -verkkovalmennukseen! Tavoitteena on, että osallistujat pystyvät kehittymään esihenkilötyössä erityisesti palautteen antajina. 

Palautteen sijaan pitäisi oikeastaan puhua oppimiskeskusteluista. Palautteessa ei ole kyse siitä, että yksi ohjaa ja neuvoo toista, vaan siitä että yhdessä tutkitaan sitä, mitä on tehty ja miten se voitaisiin tehdä vielä paremmin.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Academy of Brainin kanssa. Osallistujat saavat käyttöönsä Academy of Brainin itseopiskelulisenssin (arvo 129 €).

Hinta: 100 €, sisältää Academy of Brainin verkko-opiskelulisenssin (arvo 129 €).

Kokonaisuus rakentuu 5 viikon valmennusjaksosta, yhden viikon työmäärä vastaa noin kahta tuntia. Osallistujat opiskelevat itsenäisesti kunkin viikon materiaalit omaan tahtiin Academy of Brainin opintoportaalissa, ja kokoontuvat yhteisiin virtuaalitapaamisiin kerran viikossa syventymään aiheeseen konkretian tasolla.
Valmennus sisältää video-, teksti, ja audiomateriaaleja, keskusteluja sekä oman tilanteen ja oppimisen reflektiota kirjoittamalla.

Valmentajat: Valmentamisesta ja virtuaalitapaamisten vetämisestä vastaavat urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen Loimusta sekä johdon huippuvalmentaja ja valmennuksen koulutusmateriaalin suunnittelusta vastaava Jarmo Manner.


Aikataulu 7.3.-8.4.2022 

 • Vko 1: Periaatteet, pikavoitot ja vastaanottaminen: verkkokoulutuksen osio 1.
  Aloitustapaaminen ma 7.3. klo 15.30-17.00: orientaatio koulutusaiheeseen ja työskentelyalustoihin tutustuminen, yhteisen työskentelyn aloittaminen.
 • Vko 2: Sudenkuopat ja haastavat tilanteet: verkkokoulutuksen osio 2.
  Virtuaalitapaaminen ke 16.3. klo 16.00-17.30. Havaintoja palautetilanteista ja omasta toiminnasta niissä, omien oppimistavoitteiden määrittely.
 • Vko 3: Palautetekniikat: verkkokoulutuksen osio 3, palautetekniikoiden ensimmäisen osio.
  Virtuaalitapaaminen to 24.3. klo 16.00-17.30: palautetekniikat käytännössä, osa 1. Mukana Jarmo Manner.
 • Vko 4: Palautetekniikat: verkkokoulutuksen osio 3, palautetekniikoiden toinen osio.
  Virtuaalitapaaminen pe 1.4. klo 16.00-17.30: palautetekniikat käytännössä, osa 2. Mukana Jarmo Manner.
 • Vko 5: Kehittyminen palautteenantajana: verkkokoulutuksen osio 4.
  Virtuaalitapaaminen pe 8.4. klo 16-17.00: Reflektio palautteen antoon liittyen.

 

Koulutusmateriaali perustuu Academy of Brainin verkkovalmennukseen.

Valmennus sopii sekä esihenkilötehtävissä toimiville, että sellaisiin haluaville, sekä myös johtamisesta ja palautteen antamisesta kiinnostuneille. Valmennuksen suorittaneet voivat halutessaan saada sähköisen osaamismerkin todistuksena taidoista esimerkiksi LinkedIn-profiiliin liitettäväksi.

Osallistujien palautteita aiemmista Esimiesakatemian valmennuksista:

Erittäin laadukas ja monipuolinen koulutus! Välitehtävät lisäsivät opiskeluintoa ja hyvä että sai aikatauluttaa omien tarpeiden mukaan. Muiden kurssilaisten kokemukset ja kommentit toivat elävyyttä, samoin yhteiset verkkotapaamiset.

Koulutus on mahtava! Siinä sai oppia uusia asioita paljon ja koulutus on joustavaa, joten koulutuksen voi käydä omassa ajassa. Ennen työpäivää tai sen jälkeen.

Sain hyviä työkaluja ja ideoita miten kohdata hankalaksi kokemani tilanteet/asiat/ihmiset.

Yksi syy kuulua Loimuun on hyvä koulutustarjonta. Oma työpaikkani ei tarjoa esimieskoulutusta ja Esimiesakatemia antaa mahdollisuuden kehittyä esimiestehtävässä. Hieno juttu!

***********************************************************

Noudatamme tapahtumien ja koulutusten hallinnan osalta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/19999 10 §. 
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös