Piilotyöpaikasta kilpailet vain sinä

26.4. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mitä tarkoittaa piilo- tai tarvetyöpaikka? Miksi piilotyöpaikkoja kannattaa etsiä? Mistä ja miten piilotyöpaikkoja voi etsiä ja löytää? Mitkä työnhaunkanavat ovat juuri sinun työnhaussasi olennaisimpia?  

Käymme läpi ilmiön taustalla olevan asetelman ja konkreettisia vinkkejä tavoista, joilla voit löytää tietoa piilevistä työllistymismahdollisuuksista ja etenkin tavoista, joilla työnantajan kiinnostus herää ja työsopimusneuvottelu saadaan käyntiin. Saamme myös piilotyöpaikkayrityksen vinkit ja terveiset työnhakijoille. 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • tehostaa työnhakuasi,
  • laajentaa tietouttasi työnhaun kanavista,
  • löytää juuri sinulle sopivan piilotyöpaikan,
  • kehittyä työnhakijana.

Kouluttaja: MINNA KOTILAINEN

Minna Kotilainen on yhteyksien rakentaja, luovien ratkaisujen etsijä, periksiantamattomalla sekä empaattisella työotteella töitä tekevä yhteyspäällikkö. “Uskon vetovoiman lakiin, dialogisuuteen, hyvään, sitkeään sekä huolelliseen pohjatyöhön kaikissa asioissa. Tulos syntyy ahkeruudella ja yhteistyöllä.” 

Minnalle tärkeää on asiakaskokemus- ja asiakaslähtöisyys niin työnhakija kuin työnantaja puolellakin. Työnhakijoita ja työnantajia Minna on saattanut yhteen tuloksellisesti vuodesta 2001 alkaen. Hän soveltaa LEAN – sekä tulevaisuusajattelua työssään, on koulutukseltaan sosionomi AMK sekä omaa pedagogisen pätevyyden. “Hienoa saada kohdata juuri Sinut ja rakentaa siltoja Sinun ja jatkuvasti kehittyvän ja muuttuvan työelämän välille!”

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös