Piilotyöpaikat

14.12. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Piilotyö, paljon puhetta, mutta mitä se käytännössä oikein tarkoittaa?

Työnhaun keinovalikoiman monipuolistamisella on kiistaton vaikutus työllistymisen aikajänteeseen. Merkittävä osa työmarkkinasta on muuta kuin Duunitorin, Monsterin, MOL:n ja vastaavien nettiportaalien työpaikkalistauksia.

Tule kuulolle Uratehtaan Piilotyöpaikat –valmennukseen, jossa saat ajattelemisen aihetta sekä työkaluja ja menetelmiä oman työnhaun tehostamiseen ja monipuolistamiseen.

Valmennuksen tuottaa Kosolti Oy, Jouni Latva-Pirilä

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Ilmoittauduthan pikaiesti, kuitenkin viimeistään 7.12. klo 12:00:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/piilotyopaikat/ 

Tervetuloa!

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös