Projektimainen työnhaku ja piilotyöpaikat

6.10. klo 9:00 – 16:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Nykyaikaisessa työnhaussa menestyminen vaatii vahvaa itsetuntemusta, suunnitelmallisuutta sekä omaa aktiivisuutta.

Kun toimit työnhaussasi proaktiivisesti ja projektimaisesti, otat ohjat omiin käsiisi ja olosuhteiden armoille jäämisen sijaan panostat niihin asioihin, joihin voit itse vaikuttaa – kirkastat suunnitelmasi, aikataulusi ja välitavoitteesi matkalla kohti päätavoitetta. Tässä koulutuspäivässä käsittelemme työnhakua suunnitelmallisena, tehokkaana projektina ja suuntaamme katseemme etenkin piilotyöpaikkoihin.

Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta ja piilossa, julkisten hakujen ulkopuolella. Mutta missä piilotyöpaikat lymyävät? Miten ja missä yritykset nykypäivänä rekrytoivat? Millaiset ovat sinun verkostosi, ovatko ne ajan tasalla ja voisiko niitä edelleen kasvattaa? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Kuinka luot uusia kontakteja? Osaatko esitellä osaamistasi oikeassa paikassa ja oikealla tavalla? Kuinka lähestyt vakuuttavasti työnantajaa, jota et ennalta tunne: keneen otat yhteyttä, mistä löydät tarvittavat taustatiedot, kuinka valmistaudut ja millaisin tavoittein? Miten puet sanoiksi motivaatiosi ja osaamisesi, mitä painotat, kuinka herätät lukijan mielenkiinnon? Tässä teemapäivässä saat monipuolisia käytännön vinkkejä piilotyömarkkinoille.

Tämä koulutus luo sekä ajattelutavoiltaan että toimintamalleiltaan vankkaa pohjaa niin Momentum Uravalmennuksen kokonaisuudelle kuin ylipäätään tuloksekkaalle työnhaullekin.

Valmennuspäivän kouluttajana Saranen Consultingin Head of Coaching and Employment Services, ura-asiantuntija Jaana Lauri.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös