Rahavointi®

23.3. klo 14:00 – 15:15 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Kun puhutaan taloudellisesti hyvinvoinnista, yleensä korostetaan kovia tietoja ja taitoja – esimerkiksi sijoittamisesta ja budjetoinnista. Budjettihiiri Henri Hujalan lanseeraama Rahavointi® on laajempi käsite taloudelliselle hyvinvoinnille ja siinä huomioidaan erityisesti myös itsetuntemus ja itseluottamus.

Rahavoinnissa valokeilaan nousevat myös oman talouden tunteminen ja vapaus, johon liittyvät sekä sijoittaminen että niin sanottu oman jutun luominen. Rahavoinnista 90% on päänsisäisiä taitoja ja vain 10% kovia taitoja.

Tämä webinaari tuo uusia näkökulmia henkilökohtaiseen talouteen ja haastaa avartamaan omaa ajattelua. Mitä raha minulle tarkoittaa? Opimme oivaltamaan rahan merkityksen välineenä, ei itsessään tavoiteltavana asiana – tavoitteena on paremminkin lisätä tyytyväisyyttä elämään. Se heijastuu myös sosiaalisiin suhteisiin ja työelämään.

Asiantuntijana budjettihiiri Henri Hujala.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu keskiviikkona 22.2. klo 10.00.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Lyhyempiin webinaareihin ei ole aluerajoituksia, eli voit osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös