Rakentavaa vuorovaikutusta ja aitoa yhteyttä

2.2. klo 16:00 – 18:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 30.1.

Kuvaus

Kehity vuorovaikutustaidoissasi ja itsetuntemuksessasi – vältä ristiriitojen kärjistyminen.

Tässä koulutuksessa käymme läpi mitä Non Violent Communicationiin perustuva rakentava vuorovaikutus on, kuka on sen kehittänyt ja mikä on sen teoreettinen viitekehys. Opimme vuorovaikutustilanteissa käytettävän NVC-prosessin ja luomaan katkenneen yhteyden toiseen syventäen yhteyttä myös itseemme. Opimme erottamaan tulkinnat havainnoista ja ymmärrämme miten suuri valta tekemillämme tulkinnoilla on ajattelussamme. Kun huomaamme tulkintojen ja havaintojen erot, voimme pysäyttää vailla todellisuuspohjaa olevat tarinat ennen kuin ne johtavat ristiriitatilanteisiin tai ilmapiiriongelmiin.

 

Tutustumme myös monen kirjaviin tunteisiimme ja niiden takaa löytyviin tarpeisiimme. Perehdymme empatian ja kuuntelun maailmaan. Parin kanssa tehtävän harjoituksen avulla pääsemme avautumaan ja löytämään yhteyden toiseen ihmiseen. Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan ja itsetuntemustaan.

Saana Lumiauer, LumiSoul
Saana on vuorovaikutusvalmentaja, joka rakentaa siltoja ihmisten välille, kun yhteydet ovat katkenneet. Yhteys rakentuu autenttisen vuorovaikutuksen avulla, jossa yhdistyvät NVC (Nonviolent Communication), yhteyttä lisäävät harjoitukset sekä aito läsnäolo.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös