Rohkeutta uudelle uralle

9.6. klo 15:00 – 16:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Moni saattaa löytää itsensä tilanteesta, jossa uusi ura kutsuu – joko omasta halusta tai olosuhteiden pakosta.

Elämme työelämän murroksessa, jota vuosi 2020 vauhditti entisestään. Mistä löytää voimavaroja ja rohkeutta uudelle uralle ja sen vaatimiin muutoksiin? Miten tunnistaa omaa osaamista ja vahvuuksia ja siirtää niitä uusille urapoluille? Näihin kaikkiin haemme yhdessä vastauksia.

Tämä webinaari on sinulle, jos sinua kiinnostaa:

  • Uusi ura – omasta halusta tai olosuhteiden pakosta

  • Kirkastaa omia vahvuuksia ja osaamista

  • Saada voimavaroja ja rohkeutta muutokseen

Kouluttaja: Reetta Viinanen

UP Valmentajamme Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän muutoshankkeet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina.


Oman työuransa rohkeushypyn hän teki vuonna 2017 irtisanoutuessaan vakituisesta viestintäasiantuntijan työstään kansainvälisessä konsernissa ja perustaessaan oman yrityksen, Rohkeushypyn (www.rohkeushyppy.fi).

Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös