Sosiaalinen media työnhaun apuna – oma osaaminen näkyviin somessa

25.8. klo 12:00 – 15:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Sosiaalinen media työnhaun apuna – oma osaaminen näkyviin somessa. 

Koulutuksessa käydään läpi, miten saadaan oma osaaminen näkyviin ja löydettäväksi sosiaalisessa mediassa ja miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaun apuna. Koulutuksessa keskitytään lähinnä LinkedInin hyödyntämiseen sekä käydään läpi useita erilaisia vaihtoehtoja tuoda oma osaaminen esiin verkossa ja sosiaalisessa mediassa. 

Koulutuksen aikana voi luoda itsellensä suunnitelman, miten hyödyntää sosiaalista mediaa työnhaussa vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

– mistä asioista viestin?
– kenelle viestin?
– mikä on tärkein tavoitteeni hyödyntäessäni somea työnhaussa?
– mitkä somekanavat minulla on käytössä?
– miten asiantuntijaroolini näkyy somessa?
– miten somen käyttö on osa arkeani?
– ovatko somen erilaiset käyttötavat minulle tuttuja?
– millaisia some-oppimisen askeleita otan tästä eteenpäin?

Koulutuksen aikana käydään yhdessä aktiivista avointa keskustelua koulutusteemoista ja saadaan vastauksia koulutuksen aiheista nouseviin kysymyksiin.

Valmentajana toimii viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä, Kinda Oy. Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän ja osaamisen hallinnan alueilla. Pauliina on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta yli 11 vuotta ympäri Suomen. Lisää tietoa löytyy verkkosivulta https://kinda.fi/pauliina/.

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään  18.8. mennessä: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/sosiaalinen-media-tyonhaun-apuna-oma-osaaminen-nakyviin-somessa/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös