Sosiaalinen turvallisuus työelämässä

9.6. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Moni uskoo, että jännittämisen vastakohta on rentous – Ja harjoittelee rentoutumista päästäkseen jännittämisestä.
Siinä luonnollisesti kehittyy, mitä harjoittelee. Rentouden harjoittelu auttaa eniten harjoittelun hetkellä, ja siirtyy valitettavan huonosti aitoihin elämäntilanteisiin.

Tässä webinaarissa sukelletaan syvään päähän tutkimaan, mistä jännityksen vastakohdan voi löytää ja miten asian voi oppia ratkaisemaan pysyvämmin, kuin harjoittelemalla jotain, joka ei välttämättä auta pitkässä juoksussa.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat ymmärtää jännityksen syntymistä

  • Haluat löytää pysyviä ratkaisuja rentouden lisäämiseksi

  • Haluat lisätä sosiaalisen turvallisuuden tunnetta työelämässä

Kouluttaja: Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös