sparri-ryhmä

9.11. klo 0:00 – 23:59 Oulu
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tavoitteellista pienryhmätyöskentelyä, luovaa hierrettä ja työkaluja proaktiiviseen työnhakuprosessiin.

Sparri-pienryhmä on juuri sinua varten, kun työnhaun perusteet ovat jo hallussasi ja haet:

 • työnhaun terävöittämistä 
 • tavoitteellista ammatillista välitilinpäätöstyöskentelyä 
 • uudistavaa vertaispalautetta
 • merkityksellistä yhdessä aikaansaamista

Sparri-ryhmät on tarkoitettu aktiivista sparrausta, työnhaun toimeenpanevaa aikatauluttamista sekä vuorovaikutteista ryhmäprosessia kaipaaville osaajille. Pienryhmän tuloksellisen ja innostavan toiminnan takana on osallistava ja yhteisöllinen työote. 

Parhaan hyödyn Sparri-prosessista saa tekemällä huolellisesti omat henkilökohtaiset ja yhteisölliset valmistelevat prosessitehtävät, sekä antamalla oman panoksensa yhteisiin syventäviin ryhmätyöskentelyihin ja pohdintoihin. Monipuoliset ryhmäprosessin aikana työstettävät tehtävät kannustavat tutkimaan omaa ammatillista urapolkua ja uudistamaan omaa roolia aktiivisena työnhakijana. Runsaisiin työskentelyihin on hyvä varautua ajankäytöllisesti.

Oulussa kokoontuvaan ryhmä tapaa viisi kertaa (2,5 h kerrallaan). Ryhmätapaamisiin sisältyy lyhyitä alustuksia, erilaisia harjoituksia sekä aktiivisia keskusteluja. Ryhmien työskentely- ja kokoontumisaikataulut vahvistetaan starttitapaamisessa. Ryhmä tapaa noin viikon välein. Ryhmäprosessin kokonaiskesto on välitehtäviin varattavasta ajasta riippuen 5-6 viikkoa. Työskentelyalustoina käytetään suljettua LinkedIn-ryhmää ja Google Drivea. Osallistujilla on myös mahdollisuus hyödyntää pienryhmäprosessia tukevaa yksilösparrausta ja sopia omista työnhaullisista työpajoista.

JATKUVA HAKU KÄYNNISSÄ! Täytämme parhaillaan syystalven MarrasSPARRI-ryhmää, joka käynnistyy 9.11.2022 ja valmistelevat tehtävät lähetetään lokakuun lopulla. Talven ja kevään aikana käynnistyy useampia ryhmiä.
Aktivoi työnhakusi uudelle tasolle ja hae mukaan ryhmään täyttämällä hakulomake tästä.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakulomakkeen täyttäneisiin ennen ryhmän aloitusta.

Lisätietoja:
Urakoordinaattori Hanna Kela
hanna.kela(a)momentumweb.fi
Puh. 045 6155 622

Momentumin tietosuojaseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Oulussa. 

Momentum-hankkeen tavoitteena on monipuolisten uravalmennustenpienryhmätoiminnan, työelämälähtöisten teemapäivien, tavoitteellisten työpajojen, webinaaritarjonnan ja muiden verkkopalveluiden kautta edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Valtaosa toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Momentumin palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai opiskelemassa oleviakin. Tavoitteenamme on, että pystyisimme auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytymisessä. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös

 • Työhakemus-workshop

  10.11. klo 9:00 – 14:00
  Oulu Lähikoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot
 • Resilienssi urataitona

  22.11. klo 14:00 – 15:15
  koko Suomi Verkkokoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot