Stand up – Karanteenikoomikot Antti Syrjä ja Kimmo Aro

14.6. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 9.6.

Kuvaus

Tervetuloa treenaamaan naurulihaksia Karanteenikoomikoiden Antti Syrjän ja Kimmo Aron kanssa!

Tamperelaiset koomikot Antti Syrjä ja Kimmo Aro, jotka kutsuvat itseään “Karanteenikoomikoiksi” (koska eivät ole keksineet parempaa nimeä) tulevat viihdyttämään loimulaisia.

Antin ja Kimmon show sisältää heidän omia stand up -juttuja ja lisäksi on luvassa Loimuun ja sen aloihin liittyviä juttuja ja spektaakkelimainen diashow.

Antti on neljänkympin kriisiä odottava (lue: elävä) tamperelainen stand up -koomikko kertoo enemmän ja vähemmän omaan elämäänsä liittyvistä tapahtumista ja havainnoista. Asioita yhdistää monesti Antin taipumus joutua hämmentäviin tilanteisiin.

Kimmo on myös nelikymppinen, mutta ei elä ikäkriisiä vaan pitkittynyttä uhmaikää. Kimmon elämää rikastuttaa ja rahapussia köyhdyttävät kaksi tytärtä, jotka saavat isältään huomiota enemmän stand up -lavalla, kuin kotona. Tarinoita perheenisän arjesta siis luvassa.

Loimulaisille esiintymään pääseminen on mieluisa toimeksianto, koska molemmat koomikot rakastavat luontoa ja siellä liikkumista, paitsi Antti.

Karanteenikoomikoiden lisäksi Zoomin parrasvaloissa nähdään Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salo, joka kertoo tiiviisti Loimun viimeaikaiset kuulumiset esimerkiksi käynnissä olevista työmarkkinaneuvotteluista.

Tilaisuuden aikataulu
18:00 Zoomin tapahtumatila aukeaa, yhteyden testailut
18:05 Mikko Salo, Loimun toiminnanjohtaja, Loimun ajankohtaiset kuulumiset
18:10 Karanteenikoomikot Antti Syrjä ja Kimmo Aro
19:00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma järjestetään Zoomissa ja linkki osallistujille toimitetaan viimeistään tapahtumapäivän aamuna.

HUOM! Jos olet valmistunut 2020 – 2022, voit ilmoittautua jo nyt Virtuaalivalmistujaisiin. Sama stand up -esitys on osa virtuaalivalmistujaisten ohjelmaa.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös