Suuntaa uralle – uravalmennussarja risteyskohtaan

26.8. klo 16:00 – 4.10. klo 17:30 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 23.8.

Kuvaus

Oletko työelämässä valintojen edessä? Onko toiveissasi jonkinlainen uramuutos, mutta päätösten tekeminen mietityttää?

Uraan liittyviä ratkaisuja tehdään tämän päivän työelämässä monessa kohtaa, ei vain silloin kun haetaan opiskelemaan tai valmistutaan. Muutoksen tekemiseen tarvitaan hyvää itsetuntemusta, aikaa pohdintaan, rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Kenelle

Tämä kolmen illan valmennussarja sopii sinulle, joka pohdit omaa urasuuntaasi tai koet olevasti risteyskohdassa. Olet ehkä pitkäänkin ollut työelämässä ja sinulle on kertynyt jo monenlaista osaamista.   

Hyödyt

Koulutuksesta saat välineitä ja työkaluja itsetuntemukseen, omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden selkeyttämiseen sekä erilaisten uravaihtoehtojen pohdintaan. Ennen kaikkea saat mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle ja aikaa oman tilanteen puntarointiin.

Koulutuksessa työskentelemme työpajamaisesti ja teemme pari- ja ryhmäharjoituksia.

Koulutuksen valmentajana toimii Loimun uravalmentaja Petra Bedda. Petralla on 10 vuoden kokemus uravalmennuksesta ja hän on myös muutostilanteisiin sertifioitunut Firework Career Coach.

Tapaamiset ovat pituudeltaan 1,5 h ja yhden ryhmän koko on 15 henkilöä. Tapaamiset ovat 2-3 viikon välein ja näiden välillä on pieniä välitehtäviä.

Aikataulu:

Valmennus käynnistyy ennakkotehtävällä pe 26.8. zoom-työpajojen ajankohdat ti 30.8., ti 13.9, ja ti 4.10. klo 16 – 17.30

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 23.8.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös