Tavoitteet ja ammatillinen suunnitelma

10.5. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Miksi tavoitteet ovat tärkeitä? Mikä auttaa tavoitteen asettamisessa – ja sen saavuttamisessa? Miten suunnitelmaa voi lähteä konkretisoimaan? Mihin motivaatiota voi käyttää? Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – pitääkö tämä paikkansa myös toimintasuunnitelmissa? 

Tämä webinaari sopii sinulle, jos haluat: 

  • paremmaksi tavoitteiden asettajaksi sekä saavuttajaksi, 
  • käyttää hetken aikaa oman suunnan miettimisessä ja muodostamisessa,
  • tehdä itsellesi suunnitelman tueksi urallesi. 

Kouluttaja: ANNE KORPELA

Anne Korpela on työskennellyt uravalmentajana Arffmanilla viisi vuotta ja hänen työnsä pitää sisällään yksilö- ja ryhmävalmennuksia. Tällä hetkellä hän työskentelee hankkeessa, joka tukee perhevapaalta palaavien vanhempien töihinpaluuta. Anne on alanvaihtaja. Takana on työura kääntäjänä/tulkkina, esimiehenä ja koulutussuunnittelijana. Annen vahvuuksiin kuuluvat empatia, asiakkaan kuuntelu ja vahva vuorovaikutus. Valmennus on dialogia ja sparraamista sekä Annen työote onnistumiseen tähtäävä. Anne valmentaa suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Annen motto: Kaikki on hyvin huolimatta siitä, miten kaikki on (ajatus Saku Tuomisen samannimisestä kirjasta).

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu