Tee vaikutus videotyöhakemuksella!

12.10. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Oletko lähettänyt työhakemuksia laihoin tuloksin?

Kirjoitettu työhakemus hukkuu helposti massaan. Mitä jos antaisit hakemuksesi kasvotuksin, videoituna? Videolla voit herättää rekrytoijan kiinnostuksen, luoda myönteisen ensivaikutelman ja tehdä itsesi tutuksi. Videotyöhakemuksen tekeminen on myös oivallista harjoitusta etähaastattelua varten.

Tältä kurssilla saat eväitä siihen, miten:

– esiinnyt luontevasti kameran edessä

– olet vakuuttava asiantuntija rekrytoijan ruudulla

– tiivistät hakemuksesi napakaksi videoksi

Kurssi sisältää tietoa, keskustelua ja harjoituksia. Kouluttajana toimii puhevalmentaja Risto Härkönen Puheosuuskunta Vokomotiivista. Riston erityisosaamista ovat mm. puheilmaisu, äänenkäyttö, tarinankerronta ja esiintymisjännityksen hallinta.

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään!

Ilmoittauduthan viimeistään 5.10. klo 12:00 mennessä: 
https://uratehdas.fi/tapahtumat/tee-vaikutus-videotyohakemuksella/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös