Toimiva CV ja hakemus

13.10. klo 9:00 – 16:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Työnhaun tärkeimpiin työkaluihin kuuluvat CV ja työhakemus ovat parhaimmillaan erottuvia, persoonallisia ja selkeitä asiakirjoja, jotka vakuuttavat lukijan osaamisestasi sekä herättävät kiinnostuksen keskustella kanssasi lisää.

Perinteisten “sääntöjen” tai mallien sijaan työnhaun asiakirjoissa kannattaa keskittyä siihen, mikä juuri sinussa on rekrytoijalle kiinnostavaa, ja räätälöidä paperit jokaista hakua varten erikseen.

Toimiva CV ja työhakemus ovat toisiaan täydentävät dokumentit, jotka ovat linjassa keskenään, mutta tuovat molemmat esiin omaa tarinaansa – sinusta, historiastasi sekä tulevaisuudestasi hakemassasi tehtävässä.

Tässä valmennuspäivässä saat paljon konkreettisia vinkkejä siihen, mihin omassa CV:ssä ja hakemuksessa kannattaa kiinnittää huomiota. Molemmat työnhaun asiakirjat käydään läpi kohta kohdalta, esimerkkejä ja aktivoivia harjoituksia hyödyntäen.

Valmennuspäivän kouluttajina ura-asiantuntijat Venla Vuorjoki ja Hanna Kela, Momentum.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös