Tolkku osaamissanoitus ja taitava kohdentaminen

22.3. klo 14:00 – 15:15 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Oman osaamisen ja kokemuksen sanoittaminen lyhyesti ja innostavasti on monesti haastava juttu. Yhtäältä haasteita kokevat vastavalmistuneet, kun niitä ”oikeita töitä” ei ole vielä liiaksi asti esitellä. Toisaalta myös konkarilla voi olla hankaluuksia oman työnhaun keihäänkärkien kirkastamisessa, kun osaamista on kertynyt urapolulla useista paikoista ja ammatillisia kiinnostuksen kohteitakin voi olla useampia. Oman ajantasaisen ydinosaamisen ja potentiaalin esittely voi tuntua myös epämiellyttävältä, jos sitä ei ole tottunut tuomaan esiin.

Oman osaamisen kartoittamiseen ja päivittämiseen on runsaasti toimivia tapoja. Tässä webinaarissa saat valikoituja vinkkejä osaamisen koostamisen tekniikoihin, joilla saat kerättyä kattavaa osaajasanoitusta ja tiivistettyä viestiä vetovoimaiseen ja vakuuttavaan muotoon. Kun oma osaamissanoitus on ajan tasalla, sitä on tärkeä osata käyttää johdonmukaisesti omassa asiantuntija- ja työnhakuviestinnässäsi. Kun kiinnostava rekrytointiprosessi tai piilotyöpaikkamahdollisuus tulee eteen, työpaikan saa todennäköisesti se, joka osaa parhaiten kohdentaa oman sanoituksensa haettavaan paikkaan. Tässä webinaarissa saat neuvot selkeään osaajaviestintään ja niksit oman osaamisen linkittämiseen organisaation tarpeeseen.

Asiantuntijana urakoordinaattori Hanna Kela, Momentum.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu keskiviikkona 22.2. klo 10.00.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Lyhyempiin webinaareihin ei ole aluerajoituksia, eli voit osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös

 • Työnhaun strategia

  29.3. klo 18:00 – 19:00
  koko Suomi Verkkokoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot
 • Oma talous haltuun

  30.3. klo 9:00 – 16:00
  Oulu Lähikoulutus
  Ilmoittautuminen: Katso lisätiedot