Tunnollisuus voimavaraksi

8.9. klo 16:00 – 17:30 etä
Ilmoittaudu

Viimeistään 5.9.

Kuvaus

Tunnolliset ovat työelämän vastuunkantajia, mutta miten taklata riski uupumiseen?

Tunnollisuus on yksi viidestä Big Fiven -mallin persoonallisuuspiirteestä, jonka on huomattu monella tavalla edistävän ihmisen menestystä ja onnellisuutta.  Tunnollisuus liitetään asioiden suunnitteluun, järjestämiseen ja toteuttamiseen.

Tunnollisuuteen taipuvaiset ovatkin monesti työelämän vastuunkantajia, he haluavat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Mutta silloin, kun työtä on paljon ja ihminen kokee, ettei pysty selviämään työstään niin hyvin kuin omatunto vaatisi, kasvaa riski uupumiseen.

Tässä koulutuksessa pääset tutkailemaan, mikä on sinulle ominainen tapa toimia työelämän eri tilanteissa. Saat valmiuksia työuupumuksen tunnistamiseen ja itsesi johtamiseen. Löydät parempaa tasapainoa työelämän haasteiden ja voimavarojen kesken.

Kouluttajana toimii Liisa Uusitalo-Arola, PsL, työn ja organisaatioiden erikoispsykologi, kouluttajapsykoterapeutti. Tutustu kouluttajaan: https://liisauusitaloarola.fi/yritys-tarina/liisa/
Liisa on julkaissut vuonna 2019 kirjan Uuvuksissa ja tänä vuonna siihen ilmestyi työkirja https://www.tuumakustannus.fi/9763

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös