Työhakemus-workshop

10.11. klo 9:00 – 14:00 Oulu
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Pohditko, miten saisit kirkastettua omaa työhakemustekstiäsi selkeäksi ja vetovoimaiseksi, jotta pääsisit hakemuksellasi vakuuttamaan rekrytoijan myös haastattelussa?

Mikäli haluat viilata hakemustekstiäsi hyvässä porukassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä, tule mukaan tähän Oulun keskustassa järjestettävään workshopiin!

Tässä käytännönläheisessä työpajassa käymme läpi voittavan hakemuksen kirjoittamisen tekniikkoja ja sanoittamisvinkkejä. Yhteinen ideointi ja keskusteluhetket tarjoavat hyvän mahdollisuuden oppia toisten ratkaisuista ja hioa vakuuttavaa sanoitusta palautteiden pohjalta.

Työpaja toimii osuvana jatkona Toimiva CV ja hakemus -uravalmennuspäiväämme. Halutessasi voit valmistautua ennakkoon myös katsomalla webinaaritallenteemme Haastatteluun johtava työhakemus.

Työpajatyöskentelyyn tarvitset kannettavan tietokoneen. Tilassa on verkkoyhteys. Tilaisuuden ohjaajana urakoordinaattori Hanna Kela, Momentum.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen avautuu keskiviikkona 19.10. klo 10.00.

Momentumin tietosuojaseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Oulussa. 

Momentum-hankkeen tavoitteena on monipuolisten uravalmennustenpienryhmätoiminnan, työelämälähtöisten teemapäivien, tavoitteellisten työpajojen, webinaaritarjonnan ja muiden verkkopalveluiden kautta edistää korkeakoulutettujen sekä valmistumisvaiheessa olevien opiskelijoiden työllistymismahdollisuuksia ja työelämäosaamista.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Valtaosa toiminnoista on suunnattu työnhaussa oleville, mutta Momentumin palveluihin voivat osallistua kaikki uutta nostetta uralleen haluavat korkeakoulutetut. Mukana on niin työnhakijoita kuin työssä tai opiskelemassa oleviakin. Tavoitteenamme on, että pystyisimme auttamaan mahdollisimman monia hyvän, koulutusta vastaavan työpaikan löytymisessä. Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös