Työnhaku yli 50-vuotiaana – oma taiteenlajinsa

24.5. klo 16:50 – 19:00 Koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on kehittää työnhakutaitoja.

Uravalmentaja Tiina Myöhänen-Astikainen tapaa työssään paljon kokeneita asiantuntijoita ja esihenkilöitä, jotka painivat työnhakuun liittyvien pulmien kanssa. Työllistymisen vaikeutuminen iän myötä on hänestä osittain totta, mutta siitä ei pitäisi tehdä itseään toteuttavaa ennustusta. Hän antaa webinaarissa vinkkejä siihen, mihin jo työuransa puolenvälin ylittäneen kannattaa työnhaussa panostaa. Tämä koulutus on luonteeltaan keskusteleva ja toivomme, että varaat osallistumiseen rauhallisen tilan, jossa sinulla on pienryhmäkeskusteluihin osallistuessasi mahdollisuus laittaa kamera ja mikrofoni päälle.

Ohjelma:

16.50 Linjat avautuvat
17.00 Koulutus alkaa
Työnhaku yli 50-vuotiaana – oma taiteenlajinsa
19.00 Koulutus päättyy

Kouluttaja: Tiina Myöhänen-Astikainen

Tiina Myöhänen-Astikainen on uravalmentaja, joka haluaa ravistella työnhaun rajoittavia uskomuksia. Hän haastaa ihmisiä katsomaan itseään yli tilastojen ja keskiarvojen yksilönä, jossa on jotakin ainutlaatuista. Tiina kannustaa heitä uskomaan omaan unelmaansa, testaamaan rajojaan ja ylittämään ne. Tämän hän tekee suurella sydämellä.

Ilmoittautuminen 22.5.2023 mennessä

TJS- Opintokeskuksen tietosuojaseloste:
https://tjs-opintokeskus.fi/wp-content/uploads/2022/12/Kouluksiin_ilmoittautuneiden_rekisteriseloste.pdf

Kohderyhmä

Järjestämme tulevana keväänä työttömille ja työttömyysuhan alla oleville liittojen jäsenille neljä webinaaria, jotka tukevat työnhakutaitojen kehittymistä. Webinaarit ovat maksuttomia osallistujille.

Koulutus on suunnattu erityisesti liittojen työttömille ja työttömyysuhan alla oleville jäsenille, mutta osallistua saavat kaikki, joita aihe kiinnostaa.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös