Työnhaun sparrausryhmä 5/2021 alkaa lokakuussa!

18.10. klo 10:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka kokoontuu viikoittain samalla kokoonpanolla kymmenen viikon ajan.

Kokoontumisten tavoite on edistää omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa ja vinkkejä omaan työnhakuusi. Ryhmän koko on aloittaessa 8 – 10 henkilöä. Ryhmän täyttyessä avaamme ilmoittautumiset seuraavaan ryhmään.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ( esim. torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmä voi vaikuttaa itse viikoittaiseen säännölliseen kokoontumiseen. Ilmoittautumalla sparrausryhmään jo alustavasti sitoudut osallistumaan ryhmän kaikkiin kokoontumisiin. Usein ryhmät ovat prosessin loppua kohden pienentyneet työllistymisen seurauksena. Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on ma lokakuussa 18.10. klo 10 – 12.

Koronatilanteen vuoksi ryhmä kokoontuu ainakin alkuvaiheessa etänä. Ryhmän toimintaan osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Normaalisti ryhmä kokoontuisi Uratehtaan tiloissa Otavalankadulla, mutta vallitsevassa tilanteessa olemme toteuttaneet useampia sparrausryhmiä etänä. Osallistujat ovat antaneet niistä hyvää palautetta ja toteutusmuoto on todettu toimivaksi.

Ryhmä määrittää tapaamistensa aiheet tarpeidensa mukaisesti. Ryhmää vetää / yhteyshenkilönä toimii uratehtaalainen työnhakija.  Yleinen toimintatapa on ollut, että yksi ryhmäläinen vetää yhden tapahtumakerran ja sitten edetään vuorotellen. Uratehtaan Markku tai Birgitta avustavat tarvittaessa.

Voit ilmoittautua mukaan, kun ilmoittautumislomake on näkyvissä Uratehtaan verkkosivuilla:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/tyonhaun-sparrausryhma-5-2021-alkaa-lokakuussa/ 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän ryhmään, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua muihinkin sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös