Työnhaun strategia

29.3. klo 18:00 – 19:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Mistä lähteä liikkeelle työnhaun suunnitelmassa?

Miten pilkkoa työnhakua pienempiin palasiin ja edetä asioissa tavoitteellisesti? Mitä kannattaa tehdä, miten ja miksi jotta työnhaku olisi mahdollisimman jämäkkää ja tehokasta? Mikä tukee onnistumistani? Miten pidän huolen, että työnhakuvireeni ei laske? Käydään läpi työnhaun prosessia, tavoitteita, aikataulua ja vinkkejä työnhaun hallintaan. 

Tämä webinaari sopii sinulle, joka haluat: 

  • luoda itsellesi tehokkaan työnhaun strategian,
  • oikeita tuloksia työnhaustasi,
  • hallita aikataulujasi,
  • pysyä henkisesti hyvässä kunnossa työhaun aikana. 

Kouluttajat:

RITVA PARTANEN

Ritva on työskennellyt reilun 5 vuotta Arffman Finland Oy:ssä valmentajana ja mentorina työnhaku- ja työhönvalmennuksen parissa. Työnhaku- ja koulutusasiat ovat olleet Ritvan työkenttää jo 24 vuoden ajan. Ritvan erityisenä kiinnostuksen kohteena on ihmisen kohtaaminen ihmisenä, ainutlaatuisena ja arvokkaana. Peruskoulutukseltaan Ritva on kasvatustieteilijä, opettaja ja opinto-ohjaaja. Uteliaisuus ja elämä on vienyt hänet myöhemmin projektiosaaja-, mentaalivalmennus- ja tunneterapiaopintojen pariin. Elämä on oppimista ja Nepsy -valmentajan tutkinto toi lisää osaamista vuonna 2022. Tällä hetkellä Ritva tekee työn ohessa työvalmentajan EAT-opintoja. 

ILONA VIROLAINEN

Ilona työskentelee valmentajana Arffmanilla erilaisissa työnhaku- ja työkuntoutuspalveluissa. Hänellä on yli 13 v. kokemusta valmennuksista ja organisaatiopsykologiasta. Lisäksi hän on neuropsykiatrinen valmentaja, ammatillinen opettaja sekä kuntoutus- ja työhönohjaaja. Valmennuksia hän on pitänyt yli 40:stä aihealueesta, työnhaun lisäksi teemoista kuten myynti, rekrytointi, johtaminen ja elämänhallinta. Erikoisosaamisiin kuuluvat myös coaching, organisaatiokulttuurin kehittäminen ja rekrytointi.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös