Työnhaun trendit 2021 – helpotusta työnhakuun & anonyymi työnhaku

10.3. klo 15:00 – 16:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Tapamme tehdä työtä ovat murroksessa.

Pitäisikö saman tapahtua myös tavallemme hakea töitä? Duunitori poisti työnhausta hakemukset ja ansioluettelot? Mitä jäi jäljelle ja mitä siitä seurasi?

Rekrytoijat kokivat, että CV:tön ja hakemuskirjeetön rekrytointi asetti työnhakijat tasa-arvoisempaan asemaan – vain sopivalla kokemuksella ja kyvyillä kertoa omasta osaamisesta oli merkitystä. Uusi tapa mahdollistaa myös anonyymin rekrytoinnin, jolloin karsinta tehdään puhtaasti hakijan vastausten pohjalta. Vastaavasti kokemukset ja palautteet työnhakijoilta uudesta hakutavasta ovat olleet positiivisia ja tulokset ovat olleet lupaavia: on saatu enemmän hakijoita ja hakijoiden läpikäynti on helpottunut. Hakijat ovat olleet tyytyväisiä etenkin siihen, että kynnys työnhakuun on matalampi, haetun paikan kannalta relevantista osaamisesta on helpompi kertoa ja CV:tä ei tarvitse lisätä mukaan.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat päivittää tietosi työnhaun tavoista 2020-luvulle

  • Haluat tietää, miten anonyymia rekrytointia voi toteuttaa käytännössä

  • Haluat kuulla, miten kevyempää hakutapaa voi hyödyntää toisaalta ison volyymin, toisaalta korkean osaamisen rekrytoinneissa

  • Haluat ymmärtää, mitä kevyempään hakutapaan siirtyminen edellyttää rekrytoivalta organisaatiolta – ja miksi siihen kannattaa ryhtyä

Kouluttaja: Lauri Vaisto

Principal Consultant – Strategy & Employer Brand, vetää Duunitorin strategisen konsultoinnin palveluja. Työnantajabrändin johtaminen on yhä useamman yrityksen ja organisaation prioriteettina kilpailun jatkuvasti kiristyessä parhaasta osaamisesta. Lauri käy työssään jatkuvaa keskustelua Suomen suurimpien työnantajien HR-, markkinointi-, viestintä- ja liiketoimintajohdon kanssa työnantajabrändin tutkimuksesta, luovasta konseptoinnista ja rekrytointimarkkinoinnin keinoista. Laurin työhön ja näkemyksiin voi tutustua lähemmin Linkedinissä ja Duunitorin sivuilla.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös