Unen biohakkerointi

15.9. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Univaikeudet ovat lisääntyneet työn toteutuessa yhä enemmän istuen, päätteellä ja aineettomien asioiden parissa työskennellen.

Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan nukahtamisvaikeuksista tai öisistä heräämisistä kärsi vähintään viikoittain joka kolmas palkansaaja. Hyvä uutinen on, että jokainen meistä pystyy vaikuttamaan oman unen laatuun ja tämä webinaari tarjoaa monta konkreettista vinkkiä siihen mitä kannattaa kokeilla!

Tässä webinaarissa keskitytään terveytemme kulmakiven, unen äärelle. Webinaarissa kuullaan viimeisimmistä uneen liittyvistä tutkimuksista ja miten tietoa voidaan hyödyntää paremman unen saavuttamiseksi. Ollin ja Teemun johdolla tutkimme unen fysiologiaa ja erilaisia unen laatuun vaikuttavia tekijöitä. Uni ei ole välttämätön paha, vaan kaikkeen toimintaamme vaikuttava supervoimanlähde.

Webinaarin osallistujat saavat eväitä parempaan uneen. Riittävän ja laadukkaan yöunen myötä parannat suoritustasoasi, tarkkaavaisuuttasi, mielialaasi, kykyäsi hallita stressiä, ihon laatuasi, urheilusuorituksiasi, mahdollisuuksiasi oppia uusia asioita ja ylläpitää yleistä terveyttäsi. Tule mukaan webinaariin tutkimaan sinun uneesi vaikuttavia tekijöitä ja löytämään uusia näkökulmia, joiden avulla nukut paremmin. Kun onnistut parantamaan unen laatuasi edes hieman, tunnet sen vaikutuksen hyvinvoinnissasi välittömästi!

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • olet kokenut univaikeuksia ja haluat ehkäistä niitä jatkossa
  • haluat tutkia mitä voisit tehdä syventääksesi untasi ja palautumistasi
  • koet kokeilleesi jo kaikkia keinoja tuloksetta ja olet lopen uupunut uniongelmiisi
  • uskot, että paremmat yöt ovat mahdollisia ja olet valmis nauttimaan energisestä elämästä

Kouluttajat: Teemu Arina ja Olli Sovijärvi

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös