Urafoorumi (Metsäpäivät)

27.10. klo 17:00 – 19:00 Helsinki
Ilmoittaudu

Viimeistään 26.10.

Kuvaus

Tervetuloa Loimun ja Metsäylioppilaiden järjestämään Urafoorumiin to 27.10. klo 17–19! Urafoorumissa pääset tapaamaan metsäalan työnantajia ja pohtimaan omaa tulevaisuuttasi.

Loimun urapalveluiden työpajoissa pääset luomaan oman osaamispuusi. Osaamispuussa yhdistyy osaamisprofiilisi, vahvuutesi ja asiat, jotka vaikuttavat työn merkityksellisyyden kokemukseen.  Tutustut myös tulevaisuusajatteluun, ja saat työkaluja ja lisää ymmärrystä erilaisten tulevaisuusskenaarioiden rakentamiseen.

Työpajat järjestetään kolmessa osassa, joten voit valita aihealueen, johon haluat erityisesti keskittyä, tai osallistua kaikkiin työpajoihin.

Aikataulu

Klo 17.30 – 17.35 Vahvuuspaja
Klo 18.00 – 18.25 Työn merkityksellisyys -paja
Klo 18.30 – 18.55 Tulevaisuuspaja

 

Työpajojen kuvaukset

Vahvuuspaja
Mistä kaikkialta osaamista kertyy? Mitkä ovat minun vahvuuksiani? Entä miten kerron niistä vakuuttavasti työnhakutilanteessa? Tule työpajaan oppimaan keinoja osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen.

Työn merkityksellisyys -paja

Merkitykselliseksi koettu työ on vahvasti yhteydessä työhyvinvointiin, motivaatioon ja työhön sitoutumiseen. Tässä työpajassa tutustut tutkimuksessa havaittuihin keskeisiin elementteihin, jotka tekevät työstä merkityksellistä. Pääset myös arvioimaan, miten tärkeitä ne ovat sinulle.

Tulevaisuuspaja
Unelma, tavoite tai päämäärä. Jokaisella meistä on toiveita siitä, miltä oma tulevaisuus näyttää. Innostava visio on vahva työkalu myös oman työelämän suunnitteluun. Visio ohjaa toimintaa ja tuo energiaa tavoitteiden saavuttamiseen. Tässä pajassa kuulet keinoja oman vision rakentamiseen ja suunnittelet itsellesi mieleistä polkua tulevaan.

Urafoorumissa pääset tutustumaan metsäsektorin mielenkiintoisiin työnantajiin! Ständit ovat auki klo 17–19.
Paikka: Clarion Hotel Helsinki, kahvitori (2. krs)

Tilaisuus on osa Suomen Metsäyhdistyksen järjestämiä Metsäpäiviä. Urafoorumi on avoin ja maksuton tilaisuus, johon et tarvitse Metsäpäivien lippua.

Ilmoittaudu tilaisuuteen, jotta varmistat paikkasi tapahtumaan! Voimme ottaa tilaan kerrallaan 100 henkilöä ja yhteen työpajaan mahtuu 30 osallistujaa. Ennakkoon ilmoittautuneet ovat etusijalla, jos henkilömäärä tulee täyteen. Jos tilaa on, voi paikalle saapua myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet & metsäalasta kiinnostuneet opiskelijat ja nuoret asiantuntijat

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös