Urawebinaari – Muuttuva työmaailma

28.9. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Työelämä on murroksessa, joka muuttaa perinteisiä käsityksiä radikaalisti.

Koronan tuomat muutokset eivät myöskään jätä kylmäksi vaan nopeuttavat muutoksia. Haluathan sinä pysyä myös mukana?

Workday Designers, työelämän muotoilutoimisto.  He auttavat  ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistä ja -urista merkityksellisiä ja vaikuttavia.

Aku Varamäki on työpäivämuotoilija sekä työn murrosta käsittelevän Future proof – tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja, joka on valmentanut lukuisia suomalaisia uramuotoilukursseilla kohti uudenlaista ja omannnäköistä työelämää. Muotoiluprosessia sekä -ajattelua työssään hyödyntävä Aku haluaa tehdä jokaisesta oman työnsä neuvokkaan muotoilijan.

Hyppää siiville ja ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 22.9. klo 12:00:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/urawebinaari-muuttuva-tyomaailma/ 

Lukaise lisää täältä: https://www.workdaydesigners.com/blogi/category/uramuotoilu 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös