Urawebinaari – Muuttuva työmaailma

7.12. klo 9:00 – 12:00 Pirkanmaa

Kuvaus

Työelämä on murroksessa, työelämä ja tehtävät pirstaloituvat.

Tämä muuttaa käsityksiä työelämästä radikaalisti. Koronan tuomat muutokset eivät myöskään jätä kylmäksi vaan nopeuttavat muutoksia. Haluathan sinä pysyä myös mukana?

WORKDAY DESIGNERS on alan opastaja ja nyt uratehtaalla Tiistaina 7.12. klo 09 -12 etätapahtumaa pitämässä.

Workday Designers, työelämän muotoilutoimisto.  He auttavat  ymmärtämään työn murrosta ja muotoilemaan työpäivistä ja -urista merkityksellisiä ja vaikuttavia.

Aku Varamäki on työpäivämuotoilija sekä työn murrosta käsittelevän Future proof – tulevaisuuden työkirja -teoksen kirjoittaja, joka on valmentanut lukuisia suomalaisia uramuotoilukursseilla kohti uudenlaista ja omannnäköistä työelämää. Muotoiluprosessia sekä -ajattelua työssään hyödyntävä Aku haluaa tehdä jokaisesta oman työnsä neuvokkaan muotoilijan.

Hyppää siiville ja ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 1.12. klo 12:00:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/urawebinaari-muuttuva-tyomaailma/ 

Mikäli ilmoittautumislomake on avoinna ilmoittautumisajan jälkeen, on tapahtumassa tilaa vielä. Hyppää mukaan tapahtumaan!

Lukaise lisää täältä.

 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Autamme työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoamme uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Sinua saattaa kiinnostaa myös