Uuden ajan eläkeläinen – yrittäjäksi eläkkeellä

16.6. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Yhä useampi eläkkeelle jäävä perustaa nykyisin yrityksen.

Eläkkeellä yrityksen perustavat ovat nykyisin yksi eniten kasvava ryhmä uusista yrittäjistä. Usein motiivina on halu jakaa omaa osaamista, kokea olevansa tarpeellinen, pysyä aktiivisena ja vaikuttaa yhteiskunnassa.

Eläkkeellä yrityksen perustaminen tapahtuu samoin kuin muulloinkin, mutta yli 67-vuotiaan ei tarvitse hankkia muille yrittäjille pakollista YEL-vakuutusta.  Etunaan eläkkeellä yrittäjäksi ryhtyvällä on elämänkokemus, vahva alansa osaaminen sekä jo valmiit verkostot.

Tässä webinaarissa tutustumme siihen, millaista eläkkeellä on toimia yrittäjänä. Mitä se tarkoittaa taloudellisesti ja miten lähipiiri siihen saattaa suhtautua. Miten se rajoittaa ja toisaalta rikastuttaa elämää.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat jakaa osaamistasi eläkkeelle jäätyäsikin

  • Haluat pohtia, ryhtyisitkö eläkkeelle yrittäjäksi

  • Haluat oppia, mitä yrittäjäksi ryhtyminen eläkkeellä tarkoittaa

Kouluttaja: Kirsti Tuominen

Kirsti on yhteiskuntatieteiden maisteri, ex-kirjastonjohtaja ja nykyinen yrittäjä. Ennen eläkkeelle jäämistään 2015 hän oli Kallion kirjaston johtaja.  Marraskuussa 2017 Kirsti perusti yrityksensä Virtaa -valmennus.  

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös