Varmuutta työelämän vuorovaikutustilanteisiin!

21.4. klo 9:00 – 11:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Tapahtuma täynnä

Kuvaus

Haluatko tehdä vaikutuksen, mutta et tiedä miten? Jännitätkö tärkeitä palavereita, esiintymisiä tai työhaastatteluja? Tuntuuko oman osaamisen ääneen sanominen kerskailulta?

Tämä valmennus tarjoaa työkalut vaikuttavaan ilmaisuun, joita voit käyttää hyödyksesi kaikissa työelämän tilanteissa: työhaastatteluissa, asiantuntijapuheenvuoroissa, neuvotteluissa ja esiintymistilanteissa. Otamme haltuun vaikuttamisen kulmakivet, käännämme jännityksen voimavaraksi, työstämme sanatonta ilmaisua sekä vahvistamme vahvuuksia – ja sanomme ne myös ääneen. Valmennus koostuu luennosta sekä kevyistä harjoitteista.

Valmennuksen tuloksena osallistuja

  • hallitsee vaikuttamisen kulmakivet ja osaa käyttää niitä tietoisesti vuorovaikutus- ja esiintymistilanteissa.
  • osaa sanoittaa oman osaamisensa ja uskaltaa sanoa sen myös ääneen.
  • osaa luoda olemuksellaan luottamusta niin itseensä kuin toisiin.
  • tunnistaa sanattoman ilmaisun merkityksen vuorovaikutustilanteissa ja osaa mukauttaa omaa ilmaisuaan erilaisiin tilanteisiin.
  • tunnistaa jännittämisen syntymekanismin, hallitsee useita tapoja hallita sitä ja osaa kääntää jännityksen voimavaraksi.
  • ei malta odottaa, että pääsee kohtaamaan seuraavan vaikuttamismahdollisuuden tai jännittävän tilanteen ja testaamaan uusia työkaluja!

Valmentajana: Elina Aalto (TeM, FIA), Capella Coaching Oy

Elina Aalto on näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta ja on näytellyt mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa. Elinalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksesta yrityksissä ja yliopistoissa. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen ja positiivisuuden kulttuuria sekä rohkaisee ihmisiä rikkomaan rajoja ja luopumaan mokaamisen pelosta. Elinan valmennustapa on osallistava ja osallistujan on helppo jalkauttaa harjoitteiden kautta syntyneet oivallukset omaan arkeensa. Supervoimakseen hän mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.
www.elinaaalto.fi

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös