Vastuullisuus- ja sustainability-tehtävät kestävän kehityksen edistämiseksi

8.3. klo 11:30 – 12:30 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 3.3.

Kuvaus

Loimulaista osaamista tarvitaan kestävän ja vastuullisen yritystoiminnan toteuttamisessa, mutta tunnistavatko loimulaiset sen? Tule keskustelemaan aiheesta lounasaikaan urawebinaariin!

Organisaatioiden vastuullisuusajattelu on noussut viime vuosina aivan uudelle tasolle. Teollisuus ja kaupungit pyrkivät hiilineutraaleiksi nopealla aikataululla, toiminnan vaikutuksia arvioidaan laajemmilla kriteereillä esimerkiksi luontovaikutusten ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kautta sekä uusia tuotteita ja innovaatioita pyritään kehittämään toiminnan kestävyyden parantamiseksi. Yrityksissä vastuullisuuteen liittyvät tehtävät nimetään usein sustainability-nimikkeellä, mutta paljon muitakin on käytössä.

Mari Saario on tehnyt vuosia konsulttina töitä erilaisten organisaatioiden kanssa vastuullisuuteen, kestävyyteen, resurssitehokkuuteen, ympäristön suojeluun ja riskien hallintaan liittyvissä teemoissa. Hänet valittiin suomalaisen muovituotannon uudistajan, ekologisia komposiittituotteita valmistavan Sulapacin Director of Sustainability- tehtävään 2021. Webinaarissa Mari kertoo oman uratarinansa, ja pääset pohtimaan hänen kanssaan vastuullisuus ja kestävyysteemoja. 

 

Teemat ja kysymykset:

  • Mitä sustainability-teema käytännössä tarkoittaa yrityksissä?
  • Millaisia vastuullisuutta toteuttavia rooleja eri organisaatioissa voi olla?
  • Millaista osaamista, asennetta tai ajattelua tarvitaan yritysmaailman ja organisaatioiden muuttamisessa kestäväksi?
  • Mikä on loimulaisten erityisosaaminen, mitä organisaatioissa kaivataan?
  • Miten osaamisesta tulisi osata kertoa työtä hakiessa?

  

Keskustelijat: Mari Saario, Director of Sustainability Sulapac ja Senior Advisor Gaia Consulting sekä Suvi Liikkanen, urapalvelupäällikkö Loimu

Tilaisuus on osa Loimun Kestävän tulevaisuuden osaajat -urawebinaarisarjaa.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös