Verkostoituminen työnhaun tukena

22.9. klo 10:00 – 12:00 Pirkanmaa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Työnhaun kenttä monipuolistuu koko ajan.

Aktiivisen työnhakijan täytyy käyttää hakuvahteja, olla aktiivinen somekanavissa, kertoa avoimesti työnhaustaan ja ennen kaikkea verkostoitua. Sitra julkaisi tutkimuksessaan jo vuonna 2015, että 70 % kaikista täytetyistä työpaikoista olivat ns. piilotyöpaikkoja. Työ oli löydetty ja täytetty siis jotain muuta kautta kuin julkisen ilmoittelun perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että ne täytetään sopivilla henkilöillä siellä missä he tulevat vastaan, aktiivisesti verkostoitumalla. Kaikilla meillä on verkostoja. Niiden kasvattamista ja aktiivista hyödyntämistä voi oppia. Aloitetaan se tänään tässä koulutuksessa. 

Aamupäivän aikana käymme läpi näitä teemoja:

  • Mikä verkosto?
  • Missä verkostoni ovat?
  • Miten kasvattaa relevanttia verkostoa?
  • Paras verkosto toimii moneen suuntaan
  • Töitä verkostojeni kautta

Koulutus sisältää myös verkostoitumista edistävän ryhmätyön.

Kouluttajana toimii FM ja ammatillinen opettaja Salli Joutsenoja, joka toimii TEKissä uravalmentajana. Sallin missio on auttaa ihmisiä löytämään oma, onnellisempi työelämänsä. Valmennus- ja koulutustyössä Salli ammentaa taustastaan rekrytointien ja HR:n parissa. Liittokentässä Salli on valmentanut ja kouluttanut vuodesta 2017.

Ilmoittautumiset viimeistään 15.9. klo 12.00 mennessä:
https://uratehdas.fi/tapahtumat/verkostoituminen-tyonhaun-tukena/ 

Uratehtaan tietosuojaseloste:
https://uratehdas.fi/tietosuojaseloste/ 

Kohderyhmä

Loimun työttömät jäsenet Pirkanmaalla. Uratehtaan tavoitteena on pirkan­maalaisten työttömien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhaku­valmiuksien edis­tä­minen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdol­li­suuksia osaa­misen hyödyn­tämiseen työ­markkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös