Vetovoimainen CV

23.11. klo 9:00 – 15:00 Pohjois-Suomi
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy, mutta haettavaan tehtävään kohdistettu CV on edelleen työnhaun keskeisiä kulmakiviä.

Tässä valmennuspäivässä teemme syväluotauksen nykyaikaiseen CV:seen ja sen eri muotoihin. Keskitymme erityisesti osaamisesi esille tuomiseen ja – kuten muissakin koulutuksissamme – kohdistettuna työnantajan osaajatarpeisiin.

Mistä vetovoimainen, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja motivaatiosi mahdollisimman vaikuttavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Mikä herättää rekrytoijan mielenkiinnon, välittyykö persoonasi? Mikä on sinun ammatillinen sloganisi, jolla teet pysäyttävän ensivaikutelman?

Teemme päivän aikana katsauksen CV:n monimuotoisiin nykyilmentymiin. Mitä tarkoitetaan visuaalisella CV:llä, entä mini-CV:llä, Europass-CV:llä, funktionaalisella CV:llä tai osaamispohjaisella CV:llä? Ajan hengessä pohdimme myös hyvän video-CV:n ominaisuuksia ja tekovaiheita käytännössä.

Koulutuksen asiantuntijana uravalmentaja Kirsi Pajamäki, Arffman Finland.

Huom. Muokattuasi koulutuksen jälkeen CV:täsi saat halutessasi siitä vielä henkilökohtaiset kommentit Kirsiltä sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen käynnistyy 21.10.2021: https://www.momentumweb.fi/fi/Tulossa.html 

Valmennuspäivä on samansisältöinen, kuin syyskuussa 2021 järjestettävä verkkovalmennus.

Momentumin rekisteriseloste:
https://www.momentumweb.fi/fi/Momentum/Tietosuojaseloste.html

Kohderyhmä

Momentumin keskeisintä toimintaa ovat työnhakua ja työelämäosaamista tukevat palvelut, jotka auttavat Pohjois-Suomen korkeakoulutettuja osaajia työllistymään tai eteenpäin urallaan.

Palveluihimme ovat tervetulleita kaikki korkeakoulutetut – olit sitten työnhaussa, töissä tai vielä opiskelemassa.

Valmennussisällöt tuotetaan myös webinaareina sekä erilaisina verkkopalveluina – suomen lisäksi englanniksi.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Momentum käynnistyi helmikuussa 2021 ja toimii tässä muodossaan elokuun 2023 loppuun saakka.

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös