Virtuaaliset työyhteisöt

10.3. klo 18:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Katso lisätiedot

Kuvaus

Miten voidaan mahdollistaa yhteisöllisyys virtuaalisissa työyhteisöissä?

Mikä tekee työyhteisön? Yhteisöllisyyden kannalta olennaista on yhdessä vietetty aika. Sitä varten tarvitaan jokin tila, johon tulla yhteen. Miten tämä voidaan mahdollistaa virtuaalisesti? Millaista on kohdata verkossa, syntyykö siellä läsnäolon tunnetta? Miten virtuaalista työyhteisöä johdetaan, ja onko itsensä johtamisella ja itseohjautuvuudella vielä suurempi merkitys? Onko haasteesi tai tavoitteesi johtaa virtuaalista työyhteisöä? Millaisia asioita olet jo kokeillut?  Webinaarissa keskitymme virtuaalisen työyhteisön kannalta olennaisiin kysymyksiin ja teemoihin. Näitä ovat mm. tila, prosessit, roolit ja viestintä. Tavoitteena on tarjota juuri sinulle tärkeä oivallus sekä työkaluja virtuaalisen työyhteisön johtamiseen. Valmentaja auttaa sinua tekemään havaintoja ja kytköksiä kontekstiin. Reflektoimalla oivallukset nousevat esiin ja pystyt erottamaan, mitä voit viedä mukanasi omaan arkeen.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat ymmärtää yhteisöllisyyttä ja sen rakentamisen elementtejä

  • Haluat kuulla virtuaaliyhteisön rakentumisesta

  • Saat työkaluja virtuaaliympäristöissä toimimiseen

Kouluttaja: Juhani Koivuviita

Juhani Koivuviita on yksi Hub Turku ry:n perustajista. Hän on ollut aktiivisesti mukana yhteisöllisen työtilan ja yrittäjäyhteisön kehittämisessä ja toiminut yhdistyksen puheenjohtajana.

Syksyllä 2020 Juhani käynnisti Virtual Hubin, joka on virtuaalinen yhteistyöskentelytila. Hubin lisäksi Juhani työskentelee Educraftor Oy Ab:ssa, jossa hän valmentaa lyhyistä parin tunnin spurteista aina lukuvuoden pituisiin oppimisprosesseihin. Educraftorissa Juhanille on kertynyt viiden vuoden kokemus kansainvälisestä työyhteisöstä, joka toimii päivittäin yli maiden rajojen eli virtuaalisesti. 

Juhani on aiemmin urallaan toiminut mm. kieltenopettajana, peruskoulun rehtorina sekä ohjelmapäällikkönä ja koordinaattorina kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Juhanin missiona on lisätä ihmisten välistä ymmärrystä dialogin ja luottamuksen rakentamisen kautta. Sen lisäksi hän auttaa ihmisiä kokeilemaan ja kehittämään jatkuvan oppimisen tapoja.

ILMOITTAUTUMINEN:
Luo omat tunnukset liiton uraportaaliin osoitteessa http://www.urapalvelut.fi/loimu/, sen jälkeen tarkistamme jäsenyytesi ja kirjautumisesi aktivoituu.

UpPartners, tietosuojaseloste:
https://www.urapalvelut.fi/loimu/legal.aspx

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös