Virtuaalivalmistujaiset

14.6. klo 17:00 – 19:00 verkossa
Ilmoittaudu

Viimeistään 12.6.

Kuvaus

Valoisamman tulevaisuuden tekijä, tule juhlimaan kanssamme!

Sinä, vuosina 2020-2022 valmistunut Luonnon-, ympäristö- tai metsätieteiden alojen maisteri, tule juhlistamaan valmistumistasi!

Loimun järjestämässä virtuaalisessa valmistujaisjuhlassa pääset luomaan Loimun urapalveluiden ohjauksessa oman osaamispuusi ja nauttimaan illasta koomikoiden seurassa!

Ohjelma:

  • Klo 17.00–17.15 Loimun toiminnanjohtaja Mikko Salon onnittelut vastavalmistuneille
  • Klo 17.15–18.00 Oman osaamisprofiilin rakentaminen, Loimun urapalveluiden asiantuntijat Suvi Liikkanen ja Petra Bedda 
  • Klo 18.00-18.05 Tauko
  • Klo 18.05 Mikko Salo, Loimun toiminnanjohtaja, Loimun ajankohtaiset kuulumiset 
  • Klo 18.15–19.00 Karanteenikoomikot Antti Syrjä ja Kimmo Aro

Osaamispuu:
Osaamispuuhun saat koottua oman profiliisi, joka sisältää millaista ammatillista osaamista ja millaisia henkilökohtaisia vahvuuksia ja arvoja sinulla on sekä, mikä juuri sinua motivoi. Osaamisprofiilisi auttaa sinua työnhaussa ja urasi suunnittelussa.

Karanteenikoomikoiden terveiset osallistujille
Tamperelaiset koomikot Antti Syrjä ja Kimmo Aro, jotka kutsuvat itseään “Karanteenikoomikoiksi” (koska eivät ole keksineet parempaa nimeä) tulevat viihdyttämään Loimulaisia.

Antin ja Kimmon show sisältää heidän omia stand up -juttuja ja lisäksi on luvassa Loimuun ja sen aloihin liittyviä juttuja ja spektaakkelimainen diashow.

Antti on neljänkympin kriisiä odottava (lue: elävä) tamperelainen stand up -koomikko kertoo enemmän ja vähemmän omaan elämäänsä liittyvistä tapahtumista ja havainnoista. Asioita yhdistää monesti Antin taipumus joutua hämmentäviin tilanteisiin.

Kimmo on myös nelikymppinen, mutta ei elä ikäkriisiä vaan pitkittynyttä uhmaikää. Kimmon elämää rikastuttaa ja rahapussia köyhdyttävät kaksi tytärtä, jotka saavat isältään huomiota enemmän stand up -lavalla, kuin kotona. Tarinoita perheenisän arjesta siis luvassa.

Loimulaisille esiintymään pääseminen on mieluisa toimeksianto, koska molemmat koomikot rakastavat luontoa ja siellä liikkumista, paitsi Antti.

Lämpimästi tervetuloa!

Loimun tapahtumanhallintatyökalujen tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

 

Kohderyhmä

Kaikki Loimun aloilta vuosina 2020-2022 maisterin ja amk-tutkinnon suorittaneet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös