Yksityisen terveyspalvelualan palkka- ja työsuhdeilta

2.12. klo 16:30 – 18:00 koko Suomi
Ilmoittaudu

Viimeistään 28.11.

Kuvaus

Loimulaisia työskentelee reilu 100 henkilöä yksityisellä terveyspalvelualalla mm. yksityisillä lääkäriasemilla, hedelmöityshoitoja tarjoavissa laboratorioissa sekä säätiöissä.

Suurimmat Loimun jäsenten työnantajayritykset ovat Fimlab Laboratoriot, Mobidiag ja SPR Veripalvelu. Alalla työskentelevistä monien työpaikoilla noudatetaan yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Mietityttääkö työsopimus tai työehtosopimuksen määräykset?

Mitä työsuhteen ehtoja määrittyy työehtosopimuksen kautta? Mistä taas voi neuvotella tai sopia itse?
Loimun yksityisen sektorin neuvottelupäällikkö Anna Kytömaa kertoo työsuhteen ehdoista ja niitä määrittävistä sopimuksista.

Osaatko neuvotella palkastasi?

Paljonko voin pyytää palkkaa? Millä palkankorotustarvetta voi perustella? Miten usein neuvotteluja voi käydä? Palkasta neuvotteleminen kannattaa, ei vain työtehtävien vaihtuessa vaativammaksi, vaan säännöllisesti muutenkin.

Palkkaus vaihtelee riippuen siitä, millaisissa tehtävissä ja organisaatiossa työskentelee. Työnantajilla voi olla omia palkkausjärjestelmiä, joihin työntekijät sijoitetaan. Se ei kuitenkaan automaattisesti takaa palkan tasaista kehittymistä. Omasta palkkakehityksestä on hyvä huolehtia, on työnantajalla sitten käytössä palkkausjärjestelmä tai ei.

Loimu urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen kouluttaa, miten käydä palkkaneuvotteluita. Tilaisuudessa myös tarkastellaan loimulaisten palkkauksen tasoa yksityisellä terveyspalvelualalla.

Loimun tapahtumien ja koulutusten tietosuojaseloste:
https://www.loimu.fi/tapahtumien-ja-koulutusten-tietosuojaseloste/

Kohderyhmä

Loimun jäsenet

Ilmoittaudu

Sinua saattaa kiinnostaa myös