Toiminta

Valtuustovaalit 2017

Loimun valtuustovaalien äänestys alkaa 4.4.2017. Loimun valtuustovaalit järjestetään sähköisenä äänestyksenä 4.4.-25.4.2017. Äänestysjärjestelmä aukeaa tiistaina 4.4.2017 klo 0.00. Tietoa äänestämisestä on koostettu näille sivuille - tutustu ja äänestä!

Miten äänestän?

1. Käy tutustumassa ehdokkaisiin vaalikoneessa www.loimu.vaalikone.org

2. Klikkaa itsesi vaalijärjestelmän sivulle https://sahkoinenvaali.fi/Loimu/

3. Kirjaudu sisään vaalijärjestelmään jäsennumerollasi ja koko henkilötunnuksellasi. Jos et tiedä jäsennumeroasi, voit tilata sen Loimun jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen verkkosivuiltamme.

4. Kirjauduttuasi järjestelmään, ehdokkaat näkyvät ruudulla ryhmittymä kerrallaan. Etsi ja valitse oma ehdokkaasi.

5. Hyväksy valintasi sivun ohjeen mukaan. Jos peruutat valinnan tässä vaiheessa, tai jos äänestäminen jää ennen valinnan varmistusta kesken, voit kirjautua järjestelmään uudestaan ennen äänestysajan päättymistä, kunnes hyväksyt valintasi, jolloin äänesi rekisteröidään.

Loimun vaaleissa on mahdollista äänestää ainoastaan sähköisesti. Jos sinulla ei ole kotona tai työpaikalla tietokonetta, voit käydä äänestämässä esim. kirjastossa. Jäsen voi viime kädessä äänestää liiton toimistolla, mikäli muuta sähköisen äänestyksen paikkaa ei ole mahdollista saavuttaa. Loimun toimisto on avoinna arkisin klo 9-15. Sovi toimistolla äänestämisestä etukäteen jonkun toimistohenkilön kanssa.

Kysyttävää?

Lue useimmin kysytyt kysymykset Loimun sivuilta.

Lisätietoa vaaleista

Loimun valtuustovaalit käydään 4.4. - 25.4.2017. Loimun vaaleissa ehdokkaita voivat asettaa sekä henkilöjäsenet että jäsenyhdistykset. Vuoden 2017 helmikuun loppuun mennessä Loimun jäseniksi liittyneet henkilöt tai jäsenyhdistyksiksi liittyneet rekisteröidyt yhdistykset voivat muodostaa valitsijayhdistyksiä ja vaaliliittoja.Vaalikelpoisia ovat ehdokkaaksi ilmoittautumishetkellä jäsenmaksunsa tai sen osan maksaneet varsinaiset ja opiskelijajäsenet. 

Ehdokasasettelu päättyi 28.2.2017 ja lista ehdokkaista löytyy Loimun verkkosivuilta.

Loimun valtuustovaalissa äänioikeutettuja ovat helmikuun 2017 loppuun mennessä liiton jäseniksi hyväksytyt varsinaiset sekä opiskelija- ja eläkeläisjäsenet. Lisätietoa äänioikeudesta Loimun verkkosivuilta.

Vaalit toteutetaan sähköisesti. Ehdokkaisiin voit tutustua vaalikoneessa www.loimu.vaalikone.org.

Vaalikuulutus

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n hallituksen tekemän päätöksen mukaisesti toimitetaan liittovaltuuston vaali nelivuotiselle toimikaudelle 2017–2020 sähköisenä äänestyksenä 4.4. - 25.4.2017.

Liiton äänioikeutetuista jäsenistä laadittu vaaliluettelo on nähtävänä liiton toimistossa aukioloaikoina 8. - 15.3.2017, osoite: Mikonkatu 8 A, 8. krs, 00100 Helsinki. Huomautukset vaaliluetteloa vastaan on tehtävä viikon kuluessa nähtävänä olon päättymisestä.

Valitsijayhdistysten ja vaaliliittojen perustamisasiakirjojen tulee olla perillä liiton toimistossa vaalilautakunnalle osoitettuina viimeistään 28.2.2017 klo 16:een mennessä. Vaaliasiakirjat löytyvät Loimun verkkosivuilta www.loimu.fi ja niitä voi myös tilata liiton toimistosta.

Vaalilautakuntaan kuuluvat Timo Hopeakoski, Raija Kaisjoki, Kimmo Karhi, Risto Savolainen, Kimmo Silvo ja Merja Simonen.

Helsingissä 19.11.2016

Hallitus

 

Valtuustovaali 2017

Äänestä täällä:
https://sahkoinenvaali.fi/Loimu/

Tutustu ehdokkaisiin
vaalikoneessa:
www.loimu.vaalikone.org

tai Loimun sivuilla:
Ehdokkaat Loimun verkkosivuilla

Lisätietoa vaaliliitoista ja valitsijayhdistyksistä Loimun sivuilla

Loimun vaalijärjestys:
Loimun vaalijärjestys

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2018 Loimu