Työsuhde

Yksityisen sektorin edunvalvonta

Yksityissektorin neuvottelutoiminta hoidetaan Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n kautta. YTN:n jäsenet ovat akavalaisia ammattijärjestöjä, joiden jäseniä työskentelee yksityisellä sektorilla. YTN solmii työehtosopimuksia Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsenliittojen kanssa sekä tekee yrityskohtaisia sopimuksia.

Paikallista edunvalvontaa varten työpaikalle on valittu luottamusmies ja lisäksi suurimmissa  työpaikoissa toimii YTN:n yritysyhdistys. Lisätietoja YTN:n sopimustoiminnasta, yritysyhdistyksistä ja luottamushenkilöiden yhteystiedot löydät YTN:n verkkosivulta.

Loimun varsinaisista jäsenistä noin 4 500 työskentelee yksityisellä sektorilla. Tärkeimpiä toimialoja ovat kemianteollisuus, metsäteollisuus ja yksityinen laboratorioala. Lisäksi jäseniä työskentelee teknologiateollisuudessa, suunnittelu- ja konsulttialalla, järjestöalalla, LTY-sektorilla ja erilaisissa laboratorioalalle suuntautuneissa kaupan alan yrityksissä.

Loimussa yksityissektorin edunvalvontaa hoitavat edunvalvontapäällikkö Arja Varis, neuvottelupäällikkö Jukka Sippola ja neuvottelupäällikkö Anna Kytömaa.

Voit lähettää heille kysymyksiä osoitteella


Lakiluuri palvelee tiistaista tostaihin klo 10-12 puh. 044 756 0150.

 

 

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu