Urapalvelut

Loimun avoimet työpaikat

Jäsenillemme sopivia avoimia työpaikkoja on koottu Loimun avoimet työpaikat -sivulle sekä Loimun sosiaalisen median palveluihin, teemme yhteistyötä työpaikkalistauksissa Duunitorin kanssa.

Duunitori on työpaikkojen hakukone, joka hakee avoimet työpaikat sadoista eri lähteistä. Niistä on koottu jäsenistöllemme sopivimpia paikkoja.

Osa työpaikoista julkaistaan vain LinkedIn:ssä tai muissa sosiaalisen median välineissä. Niitä kokoamme Loimun LinkedIn-sivuille. Lisäksi Loimun työpaikat löytyvät kootusti Facebookista ja Twitteristä.

Monsterin avoimet työpaikat

Monster on verkossa toimiva työnhakupalvelu, jonka sivuilla on myös  työnhakuvinkkejä, uratarinoita ja tietoa työelämästä. Monsterin kautta voit hakea töitä myös ulkomailta. Loimun jäsenille räätälöity syöte Monsterissa julkaistavista paikoista löytyy Monsterin yhteistyösivulta.

Oikotien avoimet työpaikat

Oikotie on yksi suurimmista verkossa toimivista työnhakupalveluista. Oikotiellä Loimulle räätälöity haku löytyy täältä.

Työnantaja, haluatko avoimen työpaikan tiedotettavaksi?

Otamme vastaan työnantajilta myös ilmoituksia avoimista työpaikoista. Jaamme ne sosiaalisen median kanavissamme, tai tarpeen mukaan vain jäsenille tarkoitetussa suljetussa LinkedIn-ryhmässä. Meidän on helpointa jakaa valmis linkki, mutta tarpeen mukaan voimme tehdä tekstipohjaisista ilmoituksista verkkosivun jakoon. Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen urapalvelut (at) loimu.fi. Duunitorille ilmoituksen saat ilmaiseksi osoitteessa https://duunitori.fi/tyopaikkailmoitus

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu