Urapalvelut

CV:n ja työhakemuksen palautepalvelu

Työhakemus ja CV ovat työnhaun tärkeitä dokumentteja, jotka uudistuvat muodoltaan jatkuvasti. Molempia on syytä räätälöidä kuhunkin työpaikkaan sopivaksi, jotta taidot, motivaatio ja persoona tulevat varmasti esiin. Varmista, että työnhaun dokumenttisi ovat ajantasalla, nykyaikaisessa muodossa ja luettavuudeltaan kiinnostusta herättäviä ennen kuin lähetät niitä eteenpäin.

Loimu tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden saada valmentajalta kommentteja ansioluettelosta, työhakemuksesta ja LinkedIn-profiilista.Varaa kommentointiin kunnolla aikaa ennen dokumenttien lähetystä, jotta ehdit muokkaamaan ne kuntoon.

Varsinaiset ja valmistumassa olevat jäsenet

CV:n ja hakemusten kommentointia tehdään Loimun urapalveluissa. Lähetä hakemus, cv ja linkki ilmoitukseen osoitteella https://www.securemail.fi. Lähetys täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen salauksen. Palautteen saaminen voi kestää muutaman päivän. Katso ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen alta

Toinen vaihtoehto on käyttää Up Partnersin urapalveluiden verkkopohjaista palvelua.

Up Partnersin kommentointia varten

1. Kirjaudu Loimun urapalveluihin Up Partnersin sivuilla urapalvelut.fi/loimu. Ensimmäistä kertaa kirjautuvilta tarkastetaan jäsenyys, mikä voi viedä pari päivää.

2. Katso ensin aihepiiriin liittyvät lyhyet videot (esim. cv:n ja työnhaun ohjeet), tee ensimmäiset päivitykset dokumentteihin suoraan

3. Voit varata ajan uravalmentajalle, lähetä ajanvarauksen yhteydessä dokumenttisi ohjeiden mukaan.

Dokumentit kannattaa päivittää mahdollisimman pitkälle valmiiksi, jotta saat varsinaisessa valmennuksessa kaiken hyödyn osaamisen sanoittamiseen ja sen esille tuontiin liittyen.

Dokumentteja kommentoidaan Up Partnersilla myös englanniksi ja ruotsiksi.


Opiskelijajäsenet

Kesätyöhakemuksiin ja muihin opintojen aikaisiin dokumentteihin annetaan kommentit toimistolla sekä Loimun kiertävillä CV-klinikoilla. Kommentteja opintojen aikaisiin työhakemuksiin saat osoitteesta urapalvelut (at) loimu.fi

Kielenhuolto englanninkielisiin dokumentteihin

Voit saada myös englanninkielisiin työhakemuksiin ja CV:hen kielenhuoltoon ja esimerkiksi tekstin tyyliin liittyviä kommentteja. Englanninkieliset kielenhuollon kommentit antaa Kevin Gardner, jolla on ammattiyhdistystausta Englannista, ja joka on toiminut jo vuosia alan englannin opettajana Suomessa. Nimeä dokumentit omalla nimelläsi ja lähetä ne otsikolla CV comments in English osoitteeseen https://www.securemail.fi.

Lähetä dokumentit mieluiten word-muotoisina, joihin sähköisten kommenttien tekeminen on mahdollista. Lisää myös ilmoitus, johon hakemuksesi ja CV:si vastaa.

 Salatun sähköpostin lähettäminen toimistolle

Huom! Ei käytössä kesällä, varaa aika www.urapalvelut.fi/loimu.

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tarjoamme mahdollisuutta lähettää henkilökohtaisia tietoja sisältävät dokumentit salatusti kommentointiin. Salattua sähköpostia pystyy lähettämään nettiselaimen kautta seuraavilla ohjeilla.

1. Avaa verkkosivu https://www.securemail.fi

2. Kirjoita oma sähköpostisi sille varattuun kenttään

3. Sähköposti tulee rekisteröidä, tilaa rekisteröimällä linkki sähköpostiisi.

4. Sulje selain ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Klikkaa sähköpostiin tullutta linkkiä, tarkasta roskapostilaatikko, jos ei näytä tulleen perille. Postin otsikko on Rekisteröinti, lähettäjä no-reply at www.securemail.fi

5. Linkistä aukeaa nettiselaimessa sähköpostin lähetysikkuna. Kirjoita vastaanottajaksi urapalvelut at loimu.fi. Otsikoi viesti selkeästi, esim. CV-kommentointi tai CV comments in English. Liitä mukaan tarvittavat liitteet ja lähetä viesti. Varmuuden vuoksi kannattaa laittaa vielä tavallinen sähköposti, jossa ilmoitat lähettäneesi salatun sähköpostin. Osa viesteistä on ohjauksista huolimatta päätynyt roskapostiksi.

 

Palautepalvelu

Saat kommentit hakemuksiisi lähettämällä dokumentit salattuna postina 
https://www.securemail.fi (kts. ohjeet sivun alareunasta)
tai urapalvelut.fi/loimu -verkkosivuilla. Luo palveluun ensin omat tunnukset.

Englanninkieliseen kielenhuoltoon menevät dokumentit lähetetään salattuna osoitteella https://www.securemail.fi (kts. ohjeet sivun alareunasta)

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu