Urapalvelut

CV:n ja työhakemuksen palautepalvelu

Työhakemus ja CV ovat työnhaun tärkeitä dokumentteja, jotka uudistuvat muodoltaan jatkuvasti. Molempia on syytä räätälöidä kuhunkin työpaikkaan sopivaksi, jotta taidot, motivaatio ja persoona tulevat varmasti esiin. Varmista, että työnhaun dokumenttisi ovat ajan tasalla, nykyaikaisessa muodossa ja luettavuudeltaan kiinnostusta herättäviä ennen kuin lähetät niitä eteenpäin.


Lue vinkkejä hyvän CV:n ja hakemuksen rakentamiseen
ennen kuin lähetät dokumentit kommenteille.

Loimu tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden saada valmentajalta kommentteja ansioluettelosta, työhakemuksesta ja LinkedIn-profiilista.Varaa kommentointiin kunnolla aikaa ennen dokumenttien lähetystä, jotta ehdit muokkaamaan ne kuntoon.

Varsinaiset ja valmistumassa olevat jäsenet

CV:n ja hakemusten kommentointia tehdään Loimun urapalveluissa. Lähetä hakemus, cv ja linkki ilmoitukseen osoitteella https://www.securemail.fi. Lähetys täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisen salauksen. Palautteen saaminen voi kestää muutaman päivän. Katso ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen alta.

Opiskelijajäsenet

Kesätyöhakemuksiin ja muihin opintojen aikaisiin dokumentteihin saat Loimun urapalveluista. Kommentteja varten varaa aika Loimun uravalmentajalle.

Kielenhuolto englanninkielisiin dokumentteihin

Voit saada myös englanninkielisiin työhakemuksiin ja CV:hen kielenhuoltoon ja esimerkiksi tekstin tyyliin liittyviä kommentteja. Englanninkieliset kielenhuollon kommentit antaa Kevin Gardner, jolla on ammattiyhdistystausta Englannista, ja joka on toiminut jo vuosia alan englannin opettajana Suomessa. Nimeä dokumentit omalla nimelläsi ja lähetä ne otsikolla CV comments in English osoitteeseen https://www.securemail.fi.

Lähetä dokumentit mieluiten word-muotoisina, joihin sähköisten kommenttien tekeminen on mahdollista. Lisää myös ilmoitus, johon hakemuksesi ja CV:si vastaa.

Salatun sähköpostin lähettäminen urapalveluihin

EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti tarjoamme mahdollisuutta lähettää henkilökohtaisia tietoja sisältävät dokumentit salatusti kommentointiin. Salattua sähköpostia pystyy lähettämään nettiselaimen kautta seuraavilla ohjeilla.

1. Avaa verkkosivu https://www.securemail.fi

2. Kirjoita oma sähköpostisi sille varattuun kenttään

3. Sähköposti tulee rekisteröidä, tilaa rekisteröimällä linkki sähköpostiisi.

4. Sulje selain ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Klikkaa sähköpostiin tullutta linkkiä, tarkasta roskapostilaatikko, jos ei näytä tulleen perille. Postin otsikko on Rekisteröinti, lähettäjä no-reply at www.securemail.fi

5. Linkistä aukeaa nettiselaimessa sähköpostin lähetysikkuna. Kirjoita vastaanottajaksi urapalvelut at loimu.fi. Otsikoi viesti selkeästi, esim. CV-kommentointi tai CV grammar checkup. Liitä mukaan tarvittavat liitteet ja lähetä viesti. Varmuuden vuoksi kannattaa laittaa vielä tavallinen sähköposti, jossa ilmoitat lähettäneesi salatun sähköpostin. Osa viesteistä on ohjauksista huolimatta päätynyt roskapostiksi.

Varaa aika CV:n ja hakemuksen sparraukseen Loimun uravalmentajalle

 

Katso ajanvarauksen lisäksi myös ohessa olevat ohjeet salatun sähköpostin lähettämiseen.

 
 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu