Urapalvelut

Seuraavan mentorointiohjelman haku keväällä 2018

Mentorointiohjelma toteutetaan yhdessä Agronomiliiton kanssa. Se kestää noin vuoden, jonka aikana järjestetään kaikille ohjelmassa oleville kolme yhteistä tapaamista, joissa voi tutustua myös muiden uravalintoihin.

Tapaamisten välillä mentori ja aktori käyvät kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja työhön ja uraan liittyen. He voivat pitää yhteyttä joko tapaamalla, puhelimitse tai jollakin sähköisellä viestintävälineellä.

Hakuohjeet

Syksyn hakuaika on päättynyt 5.10.2017. Seuraava hakuaika on alkuvuodesta 2018.

Syksyn 2017 hakijoille ohjeita:

Hakijat haastatellaan hakemuksen lähetyksen jälkeen, jossa tarkastellaan motivaatiota mennä koko ohjelma läpi sekä kartoitetaan mentorvaihtoehtoja. Liitto auttaa mentorin haussa, mutta odotamme, että hakija on selvittänyt ennalta muutamia vaihtoehtoja mentoriksi esimerkiksi LinkedIn kautta. Kun sopivat mentorehdokkaat on kartoitettu, hakija itse kysyy mentoria ohjelmaan mukaan.

Opiskelijoilta edellytetään, että suuntautumisvaihtoehto on hakuhetkellä valittu.

Ehdokkaat haastatellaan syksyn aikana, mukaan valitut etsivät mentorin vuoden loppuun mennessä ja saavat tehtäviä mentoroinnin alkuun saattamiseksi keväällä. Mentorointi edellyttää projektiin sitoutumista reilun vuoden ajaksi.

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

© 2018 Loimu