Urapalvelut

Seuraavan mentorointiohjelman haku keväällä 2019

Mentorointiohjelma toteutetaan yhdessä Agronomiliiton kanssa. Se kestää noin vuoden, jonka aikana järjestetään kaikille ohjelmassa oleville kolme yhteistä tapaamista, joissa voi tutustua myös muiden uravalintoihin.

Tapaamisten välillä mentori ja aktori käyvät kahdenkeskisiä luottamuksellisia keskusteluja työhön ja uraan liittyen. He voivat pitää yhteyttä joko tapaamalla, puhelimitse tai jollakin sähköisellä viestintävälineellä.

Hakuohjeet

Kevään hakuaika on päättyy 24.2.2019. Seuraava hakuaika on alkusyksystä 2019.

Hakijat haastatellaan hakemuksen lähetyksen jälkeen, jossa tarkastellaan motivaatiota mennä koko ohjelma läpi sekä kartoitetaan mentorvaihtoehtoja.

Opiskelijoilta edellytetään, että suuntautumisvaihtoehto on hakuhetkellä valittu.

Prosessin eteneminen

Ehdokkaat haastatellaan kevään aikana videohaastattelutyökalun avulla. Haastettelun jälkeen hakijoihin otetaan yhteyttä ohjelmaan hyväksymisestä sekä potentiaalisten mentoreiden koostamisesta. Liitto auttaa mentorin haussa, mutta odotamme, että hakija on selvittänyt ennalta muutamia vaihtoehtoja mentoriksi esimerkiksi LinkedIn kautta.

Ohjelmaan hyväksytyt etenevät itsenäisesti verkkotyöskentelyalustan ohjeistuksella. Loimun urapalveluista saa tarpeen mukaan tukea ja apua yhteydenottoihin.

Kun sopivat mentorehdokkaat on kartoitettu, hakija itse kysyy mentoria ohjelmaan mukaan. Mentorin hankkimiseen on syytä varata aikaa, jotta ehtii tarvittaessa kysyä useampaa henkilöä. Mentorit etsitään kesän alkuun mennessä ja aktorit saavat tehtäviä mentoroinnin tavoitteiden määrittelemiseksi ja mentoroinnin alkuun saattamiseksi syyskuuhun mennessä.

Mentorointi edellyttää projektiin sitoutumista reilun vuoden ajaksi.

 

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu