Urapalvelut

Tukea työnhakuun

Loimun työttömille jäsenille on tarjolla avointen työpaikkojen listauksia, koulutuksia, vertaisryhmiä ja uravalmennusta. Älä jää työttömyyden kohdatessa yksin, vaan hae tukea urapalveluidemme kautta. Moni työnhakuun liittyvä asia on muuttunut viime vuosien aikana, ja työnhaussa kannattaa käyttää eri menetelmiä työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi. Eri paikkakunnilla toimivat vertaisryhmät auttavat myös eteenpäin, siellä kohtaat samassa elämäntilanteessa olevia muita akavalaisia.

Avoimet työpaikat

Loimulaisille Duunitorin palvelun kautta räätälöityinä haetut työpaikat löytyvät osoitteessa http://tyopaikat.loimu.fi/.

Listalla löytyvät työpaikat eri koulutustaustoilla oleville sekä erikseen tutkijoille, opiskelijoille ja opettajille. Voit seurata syötteitä myös somen puolella: ne löytyvät yhteislistana Facebookista, LinkedIn:stä ja Twitteristä tunnistella Loimun avoimet työpaikat. Syöte toimii automaattisesti, ja voi hakuehtojen räätälöinnistä huolimatta tuottaa satunnaisesti harhaosumia.

Monsterin työpaikkapalvelussa loimulaisten mahdollisia työpaikkoja on listattu sivulle http://sivut.monster.fi/partners/loimu/

Muista tehdä oma hakuvahti myös Oikotien työpaikkailmoituksiin!

Koulutukset

Loimun koulutukset löytyvät verkkosivujen etusivun tapahtumakalenterista. Työnhakuun on tarjolla vuosittain sekä lähi- että verkkokoulutuksia. Katso myös havainnolliset videot ja työnhaun webinaarien tallenteet uraportaalista www.urapalvelut.fi/loimu sekä tallenteet myös Loimun koulutusmateriaaleista jäsenintrasta.

Verkkovalmennukset

Loimu tarjoaa verkkovalmennuksia, joiden avulla saat työnhakuusi aivan uudenlaista näkökulmaa sekä osaamisen tunnistamiseen ja siitä kertomiseen että työnantajien lähestymiseen. Lisäksi voit harjoitella videohaastattelua valmentajan kanssa. Tarjolla oleviin valmennuksiin voit ilmoittautua varaamalla uravalmennusajan tai ilmoittautumalla yhteiseen valmennusstarttiin Tapahtumakalenterissa.

Vertaisryhmät

Vertaisryhmät kokoontuvat Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla. Lisätietoa toiminnasta löydät kunkin hankkeen verkkosivuilta. Loimun jäsenet voivat osallistua kaikkiin näihin hankkeisiin niiden asettamien reunaehtojen puitteissa. Tutustu tarkemmin vertaisryhmätoiminnan aktiivimallikelpoisuuteen projektien omilta verkkosivuilta.

Uravalmennus

Työttömyys voi johtaa myös kriisiin oman uran ja valintojen suhteen. Näihin tilanteisiin apuna Loimun oma uravalmentaja, joka auttaa sinua työnhaussa eteenpäin. Lisätietoa uravalmennuksesta löydät täältä.

Työttömälle koottuja vinkkejä löydät lisää täältä.

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2021 Loimu