Urapalvelut

Aktiivimalliin sopivat palvelut

Aktiivimalli uudistui 1.4.2019, jolloin ensimmäistä kertaa myös ammattiliittojen järjestämät valmennukset voidaan hyväksyä aktiivisuutta kerryttäviksi palveluiksi. Loimun tarjonta rakentuu erityisesti paikallisten työllistymistä edistävien ryhmien varaan sekä verkkovalmennuksiin.

Työllistymistä tukevat alueelliset ryhmät

Akavalaisten työllistymistä tukevat alueelliset ryhmät toimivat neljällä alueella projektimuotoisesti. Aktiivisuutta kerryttävä toiminta vaihtelee eri projektien kesken. Tarkemmat tiedot ja todistukset osallistumisesta saat suoraan kustakin projektista. Lisätiedot: Uusimaa Työnhakuveturi ja Rekryboosteri, PIrkanmaa Uratehdas, Pohjois-Suomi Urasampo, Varsinais-Suomi ja Satakunta Urapurje.

Työllistymistä tukevat verkkovalmennukset

Loimu tarjoaa vertaisryhmätoiminnan ulkopuolella oleville työnhaun verkkovalmennuksia. Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennus kokonaisuudessaan suoritettuna kerryttää aktivisuusehtoon tarvittavan viiden päivän kokonaisuuden. Valmennus starttaa huhtikuussa ja kesäkuussa, katso tarkemmat tiedot Tapahtumakalenterista.

Työllistymistä tukevat lähivalmennuspäivät

Verkkovalmennuksien lisäksi Loimulla voi olla tapahtumatarjonnasta riippuen yksittäisiä lähivalmennuspäiviä, joilla voi kerryttää aktiivisuutta. Kaikki valmennukset merkitään näkyviin Aktiivimalliin yhteensopiva -logolla Loimun tapahtumakalenteriin. Webinaarit eivät täytä aktiivisuusehtoa.

Uravalmennus

Uravalmennus luetaan työllistymistä edistäväksi palveluksi. Jos työnhaun yhteydessä pohdit omia uravaihtoehtojasi, on Loimun uravalmennus apunasi. Varaa oma aikasi uravalmennukseen kirjautumalla jäsennumerollasi portaaliin www.urapalvelut.fi/loimu.

Aktiivisuuden todistaminen

Kuhunkin valmennukseen osallistuminen edellyttää aktiivisuutta tehtävien tekemisen, oppimispäiväkirjan tai lopputentin muodossa. Aktiivisuuden osoittaminen on edellytys sille, että Loimun valmennukset hyväksytään osaksi aktiivimallia. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin valmennuksen yhteydestä. Loimu antaa aktiivisuutta kerryttävien valmennusten suorittamisesta todistuksen ja se tulee itse toimittaa etuuden maksajalle eli työttömyyskassa Erkoon tai Kelalle.

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2019 Loimu