Urapalvelut

Uravalmennus

Loimu tarjoaa jäsenilleen uravalmennusta työelämän eri vaiheisiin. Uravalmentajan kanssa voit pohtia seuraavaa askelta tai sparrailla työnhakuun, urasuunnitteluun ja työssä kehittymiseen liittyviä kysymyksiä. Teemoina voivat olla

  • Oman osaamisen tunnistaminen, uramahdollisuuksien hahmottaminen, tavoitteiden asettaminen, uraan liittyvien päätösten tekeminen
  • Työnhaun sparraus, työnhakun kanavat ja metodit, työhaastatteluun valmistautuminen
  • Cv-, hakemus- ja LinkedIn-kommentointi
  • Kehityskeskustelut, palkkaneuvottelu, osaamisen kehittäminen, esimiehisyys
  • Työhyvinvointi ja jaksaminen
  • Yrittäjyys

Uravalmennus on jäsenille maksutonta.

Ajanvaraus urapalveluun


Valmennus toteutetaan puhelimitse, videopuhelulla tai sähköpostitse. Kerro viestissä lyhyesti tilanteestasi ja siitä, millä tavoin toivot yhteydenottoa. Keskustelusi valmentajan kanssa ovat luottamuksellisia.

Tutustu valmentajiin


Suvi Liikkanen, urapalvelupäällikkö
Urapalvelut, työllistyminen, palkkaneuvonta

Suvilla on pitkä kokemus loimulaisten alojen työllistymiseen, uravaihtoehtoihin ja palkkaukseen liittyvistä asioista. Hän seuraa aktiivisesti työmarkkinoiden tilannetta sekä työllisyyden kehitystä ja pyrkii työllään auttamaan jäseniä menestymään työelämässä. Suvi vastaa myös Loimun ammatilliseen kehittymiseen liittyvän koulutuksen suunnittelusta ja järjestämisestä. Koulutukseltaan hän on FM (biologia) ja kouluttautunut edelleen valmennuksen, kouluttamisen ja fasilitoinnin teemoista.

Petra Bedda, uravalmentaja
Uravalmennus, työnhaku, työhyvinvointi, yrittäjyys

Petralla on lähes 10 vuoden kokemus uravalmennuksesta erilaisissa työelämän muutostilanteissa. Hän ohjaa sinua esimerkiksi urasuunnan selvittämisessä, osaamisen tunnistamisessa, työnhakuasiakirjoissa, työnhaun tilanteissa ja voimavarojen löytämisessä. Koulutukselta Petra on tradenomi (AMK), ratkaisukeskeinen valmentaja, työnohjaaja, työhyvinvointivalmentaja ja ammatillinen opettaja (AmO).

Career Storm Navigator

Syvempi analyysi uravaihtoehdoista on mahdollista tehdä käyttäen Career Storm Navigator -palvelua, jonka voit ostaa erikseen jäsenhintaan 50 €. Mikäli olet työtön, palvelu on mahdollista saada 30 € hintaan, ota yhteyttä urapalvelut (at) loimu.fi.


 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu