Uutiset
 

Loimun valtuustovaalien äänestys alkanut!

04.04.2017

Kenet sinä haluat äänestää päättämään uuden ammattijärjestömme suunnasta?

Loimun valtuustovaalit järjestetään sähköisenä äänestyksenä 4.4.-25.4.2017. Äänestysjärjestelmä on nyt auennut, käythän äänestämässä!

Näin äänestät:

  1. Äänestäminen tapahtuu verkossa osoitteessa https://sahkoinenvaali.fi/Loimu/.
    Linkki vaalijärjestelmään löytyy myös verkosta Loimun sivulta www.loimu.fi/toiminta/valtuustovaalit-2017.

  2. Kirjaudu sisään vaalijärjestelmään jäsennumerollasi ja henkilötunnuksellasi.

  1. Ehdokkaat näkyvät ruudulla ryhmittymä kerrallaan. Etsi ja valitse oma ehdokkaasi.

  1. Hyväksy valintasi. Jos peruutat valinnan tässä vaiheessa, tai jos äänestäminen jää ennen valinnan varmistusta kesken, voit kirjautua järjestelmään uudestaan ennen äänestysajan päättymistä, kunnes hyväksyt valintasi, jolloin äänesi rekisteröidään.

Loimun vaaleissa on mahdollista äänestää ainoastaan sähköisesti. Jos sinulla ei kotona tai työpaikalla ole tietokonetta, voit käydä äänestämässä esim. kirjastossa. Jäsen voi viime kädessä äänestää liiton toimistolla, mikäli muuta sähköisen äänestyksen paikkaa ei ole mahdollista saavuttaa. Loimun toimisto on avoinna arkisin klo 9-15. Sovi toimistolla äänestämisestä etukäteen jonkun toimistohenkilön kanssa.

Ehdokkaat esittäytyvät vaalikoneessa

Loimun valtuustovaaleissa on ehdolla huimat 86 innokasta loimulaista. Ehdokkaisiin voit tutustua Loimun vaalikoneessa www.loimu.vaalikone.org.

Vaalikoneessa on kymmenen liiton toimintaa käsittelevää kysymystä. Vastaamalla kysymyksiin, saat selville ketkä ehdokkaista ovat kanssasi eniten samaa mieltä. Vaalikone antaa jokaisesta yhtenevästä vastauksesta yhden pisteen. Klikkaamalla ehdokkaan nimeä, pääset lukemaan ehdokkaan perustelut sekä lukemaan lisätietoa ehdokkaasta.

Käy tutustumassa!

Tiedätkö jäsennumerosi? Tarvitset sitä äänestäessäsi Loimun vaaleissa.

Loimun vaalijärjestelmässä jäsen tunnistautuu jäsennumerolla ja henkilötunnuksella. Loimun jäsennumeron löydät Loimun jäsenmaksulaskusta tai jäsenkortistasi. Kaikille Loimun jäsenille on lähetetty Loimun mobiilijäsenkortti 14.12.2016 tekstiviestillä.

Loimun jäsennumeron saat myös tilaamalla Loimun verkkosivuilta. Jäsennumero lähetetään tällöin jäsenen Loimun jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli jäsennumeron tilaaminen verkkosivuilta ei onnistu, voit kysyä jäsennumeroasi Loimun toimistolta toimistoassistentti Kati Suikkaselta kati.suikkanen@loimu.fi.

 

 

 

 

Lisätietoa vaaleista ja äänestämisestä Loimun verkkosivuilla:
www.loimu.fi/toiminta/valtuustovaalit-2017

Muistathan äänestää!

 

 

 

Loimu

Mikonkatu 8 A, 8.krs
00100 Helsinki
Puh. 09 6226 850
loimu@loimu.fi

Toimiston yhteystiedot

Loimun tietosuojaseloste

© 2020 Loimu